Tule mukaan päiväretkille tai viikonloppuleirille

Retki- ja leiritoiminta tuo vaihtelua, lepoa ja virkistystä lapsiperheen arkeen. Vuoden aikana järjestämme yhden viikonlopun mittaisen perheleirin tai kahden arkipäivän mittaisen touhuleirin leirikeskuksessa. Lisäksi kutsumme mukaan kokoperheen päiväretkille, jotka suuntautuvat lähialueen lapsiystävällisiin kohteisiin esim. Villa Frosterus, Puuhamaa tai Vivamon lastenkylä.

Äideille on tarjolla joka toinen syksy viikon mittainen äitivaellus Lappiin ja joka toinen vuosi äitiseminaari viikonloppu leirikeskuksessa.

Lisätietoja. Perhetyöntekijä Sanni Hackman, 0503722410, susan.hackman(at)evl.fi

Äitivaellus tunturissa.
Pyhätunturin polut kutsuvat äitejä vaeltamaan. Kuva: Pixabay

Äitivaellus Pyhätunturin maisemiin 16.-21.9. 2018 TÄYNNÄ

Lapin ruska, tunturien jylhä kauneus ja Pyhäjärven laineet kutsuvat kaikenikäisiä äitejä mukaan vaeltamaan, hiljentymään ja rentoutumaan.

Suuntaamme lentäen Rovaniemelle ja sieltä tilausbussilla Pyhätunturille Kairosmajan leirikeskukseen. Mukaan mahtuu 13 vaeltajaa.

Matkan hinta koostuu lennoista ja bussimatkoista sekä hyvätasoisesta majoituksesta täysihoidolla. Kairosmajan palveluihin kuuluvat mm. päivittäin opastetut vaellukset ja retkieväät sekä päivittäiset hartaudet Revontuli-kappelissa. Arvioidut kustannukset matkasta on 400€+lennot. Jos tarvitset tukea matkakustannuksiin niin ole yhteydessä perhetyöntekijä Sanni Hackmaniin.

Ennen syyskuun vaellusta kokoonnumme kaksi kertaa. Tammi-helmikuulla katsomme yhdessä niin lentoaikataulut kuin matkan lopullisen hinnan. Toukokuun tapaamisessa juttelemme mm.varusteista ja vaelluksen reiteistä sekä tutustumme toisiimme.

Äitivaelluksella ovat mukana perhetyöntekijä Sanni Hackman ja lastenohjaaja Eeva Peltonen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Sanni Hackman, susan.hackman(at)evl.fi, 0503722410