Tule mukaan päiväretkille tai viikonloppuleirille

Retki- ja leiritoiminta tuo vaihtelua, lepoa ja virkistystä lapsiperheen arkeen. Vuoden aikana järjestämme yhden viikonlopun mittaisen perheleirin tai kahden arkipäivän mittaisen touhuleirin leirikeskuksessa. Lisäksi kutsumme mukaan kokoperheen päiväretkille, jotka suuntautuvat lähialueen lapsiystävällisiin kohteisiin esim. Villa Frosterus, Puuhamaa tai Vivamon lastenkylä.

Äideille on tarjolla joka toinen syksy viikon mittainen äitivaellus Lappiin ja joka toinen vuosi äitiseminaari viikonloppu leirikeskuksessa.

Lisätietoja. Perhetyöntekijä Sanni Hackman, 0503722410, susan.hackman(at)evl.fi

Äitien laatuaikaa syyskuussa.
Kuva: Pixabay

Äitiseminaari 28.-29.9.2019

Riuttarannan leirikeskuksessa Vihdissä.

Seminaarissa on luentoja ja keskusteluja voimavarojen ja levon merkityksellisyydestä eri elämän vaiheissa. Tarjolla on viihtyisää yhdessäoloa, herkullista ruokaa, sanomista rantasaunassa, hemmottelua ja lepoa oman huoneen rauhassa.

Mukana perhetyöntekijä Sanni Hackman ja lastenohjaaja Taru Lapinharju.

Kuljetukset omilla tai kimppakyydeillä.

Seminaarimaksu 50€ sisältää täysihoidon omin lakanoin ja pyyhkein, seminaariohjelman ja vakuutukset.

Ilmoittautumiset sähköpostitse susan.hackman(at) evl.fi 1.9. mennessä.

Lisätietoja Sanni Hackman p.0503722410

Äitivaellus Pyhätunturin maisemiin seuraavan kerran syksyllä 2020

Lapin ruska, tunturien jylhä kauneus ja Pyhäjärven laineet kutsuivat kaikenikäisiä äitejä mukaan vaeltamaan, hiljentymään ja rentoutumaan.

Lisätietoja: Sanni Hackman, susan.hackman(at)evl.fi, 0503722410

Muumimaailman logo
Kuva Muumimaailma oy

Kesäretki Muumimaailmaan ti 18.6.2019

Lähtö:

Tilausajo lähtee Kauniaisten kirkon alapysäkiltä klo 9:00.

Matka Naantaliin kestää n. 2½ tuntia.

Paluu

Kotimatka Naantalista alkaa klo 16:00. Perillä Kauniaisissa olemme klo 18:30 mennessä.

Retkimaksu

Retkimaksu aikuisilta 25 € ja lapsilta (2-12v.) 20€. Alle 2 vuotiaat maksutta. Retkimaksun keräämme bussimatkan aikana.

Retkimaksu sisältää bussikuljetuksen, pääsymaksun Muumimaailmaan ja paluumatkan pienet eväät sekä seurakunnan vakuutuksen.

Muuta huomioitavaa

Lounasruokailun jokainen perhe kustantaa itse tai ottaa mukaan omat eväät.

Varustauduthan retkelle säänmukaisesti.

Työntekijöillä on mukana ensiapupakkaus ja pieniä tarvikkeita kuten nenäliinoja yms.

Lisätietoja Muumimaailmasta https://www.muumimaailma.fi/hyva-tietaa/muistilista

Ilmoittautumiset

Retkelle voi ilmoittautua lapsi- ja perhetyön kerhoissa tai ohessa olevalla lomakkeella 7.6. mennessä. Retki-ilmoittautumislomake

Ilmoittautumisessa kysytään kaikkien osallistujien nimet sekä ikä ja retkelle mukaan lähtevän aikuisen puhelinnumero.

Lisätietoja perhetyöntekijä Sanni Hackman p. 0503722410 susan.hackman(at)evl.fi