Tule mukaan päiväretkille tai viikonloppuleirille

Retki- ja leiritoiminta tuo vaihtelua, lepoa ja virkistystä lapsiperheen arkeen. Vuoden aikana järjestämme yhden viikonlopun mittaisen perheleirin tai kahden arkipäivän mittaisen touhuleirin leirikeskuksessa.

Kesäkuussa 2022 on perheiden retkipäivän vuoro.

Naisten syys-ja ruskavaellus Lappiin järjestetään seuraavankerran syyskuussa 2023.

Lisätietoja perhetyöntekijä Sanni Hackman, 0503722410, susan.hackman(at)evl.fi

​​​

Kesäretki Rehndahlin kotieläinpuistoon

Maanantaina 6.6. lähtö tilausbussilla kirkon alapysäkiltä klo 9.30 ja paluu klo 13 Rehndahlista.

Retki on maksuton. Omat eväät mukaan.

Ilmoittautuminen retkelle seurakuntatoimistoon 1.4. alkaen.

kauniaisten.suom.srk(at)evl.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumero ja mukaan tulevien lasten nimet ja iät, kiitos.

Rehndahlissa on paljon eläimiä ja isolle maatilalle mahtuu muutakin ihasteltavaa kuten kaunista luontoa jylhine kallioineen.Retkieväitäsi voit nauttia vaikkapa kallioilla ja myös eväiden grillaus onnistuu mukavasti nuotiopaikoilla, joita on vapaassa käytössä kaksi. Lisätietoja https://www.rehndahl.fi/

Sininen taivas. Nainen kävelee tunturissa. Matalia koivuja ja mäntyjä. Maakasvillisuus vihreää ja punaista.
Lapin ruska ja hiljaisuus kutsuu naisia ja äitejä vaellusmatkalle.