Tule mukaan päiväretkille tai viikonloppuleirille

Retki- ja leiritoiminta tuo vaihtelua, lepoa ja virkistystä lapsiperheen arkeen. Vuoden aikana järjestämme yhden viikonlopun mittaisen perheleirin tai kahden arkipäivän mittaisen touhuleirin leirikeskuksessa. Lisäksi kutsumme mukaan kokoperheen päiväretkille, jotka suuntautuvat lähialueen lapsiystävällisiin kohteisiin esim. Villa Frosterus, Puuhamaa tai Vivamon lastenkylä.

Äideille on tarjolla joka toinen syksy viikon mittainen äitivaellus Lappiin ja joka toinen vuosi äitiseminaari viikonloppu leirikeskuksessa.

Lisätietoja perhetyöntekijä Sanni Hackman, 0503722410, susan.hackman(at)evl.fi

Äitien laatuaikaa syyskuussa.
Kuva: Pixabay

Äitivaellus Pyhätunturin maisemiin seuraavan kerran syksyllä 2020

Lapin ruska, tunturien jylhä kauneus ja Pyhäjärven laineet kutsuivat kaikenikäisiä äitejä mukaan vaeltamaan, hiljentymään ja rentoutumaan. Lisätietoja äitivaelluksesta tulossa alkuvuodesta 2020.

Lisätietoja: Sanni Hackman, susan.hackman(at)evl.fi, 0503722410

TOUHULEIRI PERHEILLE

su-ti 17.-19.11 Hvittorpin leirikeskuksessa Kirkkonummella.

Leirille ilmoittautuminen on päättynyt ja leiri on täynnä.

Halutessasi voit ilmoittautua varasijalle ottamalla yhteyttä

Eevaan (050 4665505) tai Taruun (050 3889434).

Leirille voi tulla juuri sellaisella kokoonpanolla kuin itsellenne sopii. Työssäkäyvä vanhempi voi olla mukana sunnuntain, lähteä töihin leirikeskuksesta maanantai-aamuna ja palata taas työpäivän jlkeen takaisin leirille ja perheen luokse.

Saapuminen leirikeskukseen sunnuntaina omilla autoilla klo 16 ja kotiinlähtö tilausbussilla tiistaina klo 12. Jos tarvitsette kyytiä niin ole yhteydessä perhetyöntekijään, myös silloin kun tarvitset tukea leirimaksuun.

Leirimaksut

Aikuiset: Kokoaikaisesti leirillä 50 € ja osan aikaa leirillä 40 €

Lapset: 25 € ja alle 3-vuotiaat maksutta.

Leirin täysihoitohinta sisältää ruokailut ja majoituksen mukavissa perhehuoneissa sekä paluu kuljetuksen. Lakanat sisältyvät hintaan ja leiriläiset ovat vakuutettuja leirillä oloajan.