Musiikki

Laulu ja musiikki yhdistävät eri-ikäisiä seurakuntalaisia toisiinsa. Lapsena opittu virsi tai hengellinen laulu kantaa yli sukupolvien kertoen rakastavasta Jumalasta.
Musiikki syventää ja tukee puhuttua sanaa, ja hoitaa silloin kun sanat loppuvat. Seurakunnan musiikkiin on mahdollisuus osallistua niin yhdessä laulaen tai soittaen kuin kuulijanakin.

Kauniaisten seurakunnan musiikkitoiminta on erittäin vilkasta ja laadukasta.

Kirkkokuoro

Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset: anna.marte@evl.fi

Kauniaisten seurakunnan Messukuoro on monikymmenpäinen hyväntuulinen laulajajoukko.

Lapsikuorolaisia messussa mukana

Kuorotoimintaan osallistuu viikottain kymmeniä ihmisiä.

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat

Lapsikuoro Singing Suns

Lapsikuoro Singing Suns kokoontuu tiistaisin klo 15-16 Kauniaisten kirkon alasalissa. Kuorolla on kaksi aikuista vetäjää, kanttori Anna Marte ja apuaikuinen. Kuorossa laulamme, liikumme ja soitamme. Esiinnymme erilaisissa tilaisuuksissa kylillä, kirkossa ja koululla. Kuoro on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: anna.marte@evl.fi / 050-3557398

Kouluikäisten musiikkipainotteinen leiri keväisin

Leirillä soitamme, laulamme, leikimme, ulkoilemme ja valmistaudumme esiintymään sunnuntaina kirkossa leirin jälkeen.

Opettelemme mm. ukulelen ja lyömäsoittimien alkeita! Seuraa ilmoittelua seurakunnan kanavissa.

Tiedustelut: tiro.rohkimainen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä , anna.marte@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä