Ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen kerhoon

Kerhopäiviä on neljä. Voitte valita lapsellenne sopivat kerhopäivät ja niitä voi olla 2-4 päivää viikossa.

Kerhoa on tarjolla seuraavasti.

Maanantaisin klo 12-15

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13.

Lapsen ja perheen tarpeiden mukaan kerhopäivän pituus voi olla myös kolme tuntia klo 9-12 tai 10-13.

Kauniaisten ruotsalainen seurakunta tarjoaa päiväkerhoa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-12.30. Halutessaan perheet voivat hakea lapsilleen paikkaa molemmista kerhoista. Lisätietoja https://www.grankullaforsamling.fi/kom-med/barn-och-familj/dagklubben

Seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhot on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille. Kerhon voivat syksyllä 2020 aloittaa ne lapset, jotka täyttävät 31.12. mennessä 3 vuotta.

Kerhoa ohjaavat lastentarhanopettaja Eeva Peltonen ja lastenohjaaja Taru Lapinharju.

Syksyn 2020 kerhoihin ilmoittautuminen päättyy 15.3.2020. Ryhmät muodostetaan ilmoittautumistietojen perusteella. Päätökset syyskauden kerhopaikoista lähetetään huoltajille huhtikuun aikana.

Myös hakuajan päätyttyä sekä kerhokauden aikana voi jättää hakemuksen varhaiskasvatuksen kerhoon.

Huomioithan, että lomake ei kulje suojatussa yhteydessä, joten älä lähtetä henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia tietoja sähköisen lomakkeen kautta.

Kerhoilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 3-5- vuotiaiden varhaiskasvatuksen kerhoon.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.