Ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen kerhoon

Seurakunnan varhaiskasvatus uudistuu syksyllä 2019 ja kerhoa on tarjolla enemmän kuin aikaisemmin. Perheillä on mahdollisuus valita kerhoa jopa neljälle päivälle yhteensä 15 tuntia viikossa. Kerhoa on tarjolla maanantaisin klo 12-15 sekä tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13. Lapsen ja perheen tarpeiden mukaan kerhopäivän pituus voi olla myös kolme tuntia klo 9-12 tai 10-13. Kerhopäiviä voi toivoa 2-4 viikossa.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhot on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille. Kerhon voivat syksyllä 2019 aloittaa ne lapset, jotka täyttävät 31.12. mennessä 3 vuotta.

Kerhoa ohjaavat lastentarhanopettaja Eeva Peltonen ja lastenohjaaja Taru Lapinharju.

Kerho maksaa 50e lukukaudessa niille, jotka kerhoilevat täydet 15 tuntia viikossa. Mikäli kerhoilee vähemmän, on hinta 40e lukukaudessa. Maksusta on mahdollista anoa vapautusta.

Syksyn 2019 kerhoihin ilmoittautuminen päättyy 31.3.2019. Ryhmät muodostetaan ilmoittautumistietojen perusteella. Päätökset syyskauden kerhopaikoista lähetetään huoltajille huhtikuun aikana.

Myös hakuajan päätyttyä sekä kerhokauden aikana voi jättää hakemuksen varhaiskasvatuksen kerhoon ja seurakunnasta ollaan yhteydessä perheeseen.

Huomioithan, että lomake ei kulje suojatussa yhteydessä, joten henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia ei kannata sähköisen lomakkeen kautta lähettää.

Kerhoilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 3-5- vuotiaiden varhaiskasvatuksen kerhoon.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.