Ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen kerhoon

Seurakunnan varhaiskasvatus uudistuu syksyllä 2019 ja kerhopäiviä enemmän kuin aikaisemmin kuin myös kerhon kokoontumisaikaa on jatkettu.

Kerhopäiviä on neljä. Voitte valita lapsellenne sopivat kerhopäivät ja niitä voi olla 2-4 päivää viikossa.

Kerhoa on tarjolla seuraavasti.

Maanantaisin klo 12-15

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13.

Lapsen ja perheen tarpeiden mukaan kerhopäivän pituus voi olla myös kolme tuntia klo 9-12 tai 10-13.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhot on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille. Kerhon voivat syksyllä 2019 aloittaa ne lapset, jotka täyttävät 31.12. mennessä 3 vuotta.

Kerhoa ohjaavat lastentarhanopettaja Eeva Peltonen ja lastenohjaaja Taru Lapinharju.

Syksyn 2019 kerhoihin ilmoittautuminen päättyy 31.3.2019. Ryhmät muodostetaan ilmoittautumistietojen perusteella. Päätökset syyskauden kerhopaikoista lähetetään huoltajille huhtikuun aikana.

Myös hakuajan päätyttyä sekä kerhokauden aikana voi jättää hakemuksen varhaiskasvatuksen kerhoon.

Huomioithan, että lomake ei kulje suojatussa yhteydessä, joten älä lähtetä henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia tietoja sähköisen lomakkeen kautta.

Kerhoilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 3-5- vuotiaiden varhaiskasvatuksen kerhoon.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.