Sonja, Tiro ja Kari
Tervetuloa mukaan!

Nuoret – Granut

 

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

 

Nuorten toiminta

Nuorten illat

Nuorten iltoja vietetään syksyllä kerran kuussa klo 18-20 Sebastoksessa, Kauniaistentie 11, (kirjaston vieressä). Palaamme kirkon  nuorten tilaan, kun kirkon remontti on valmis.Tule sille ajalle kun ehdit. Tule koulusta suoraan tai lähde suoraan harkoihin. Ohjelma muokkautuu osallistujien kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Tarjolla kevyttä välipalaa. 

Isoskoulutus

Tutustu seurakuntamme isoskoulutukseen tästä linkistä.

Yö kirkolla

Kirkkomme peruskorjauksen jälkeen on kiva kokoontua yhteen. Tule Yö kirkolla -tapahtumaan 18.-19.11. Tehdään ruokaa, syödään, ollaan yhdessä, lauletaan ja leikitään illalla. Yöllä nukutaan ja aamulla herkullisen aamiaisen jälkeen viikonlopun viettoon. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä.

Kirkon julkisivu Asematieltä ja keltaisella nuolella merkitty sisäänkäynti  nuorten tilaan.
Nuorten tilan sisäänkäynti

Granut-messu

Vuonna 2022 ei ole Granut -messuja.

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 17–18. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään etkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 16 alkaen. Linkki avautuu uudessa välilehdessä