Granut kirjoitettu logontyyliin valkoisella siniselle pohjalle

Nuoret – Granut

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Nuorten toiminta

Nuorten illat

Nuorten iltoja vietetään syksyllä jälleen torstaisin klo 18-20 kirkon nuorten tilassa. Kts. tapahtumakalenteri. Sisäänkäynti asematien puolelta. Tule sille ajalle kun ehdit. Tule koulusta suoraan tai lähde suoraan harkoihin. Ohjelma muokkautuu osallistujien kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Tarjolla kevyttä välipalaa.

Isoskoulutus

Tutustu seurakuntamme isoskoulutukseen tästä linkistä.

Lapin vaellus nuorille

26.7.-2.8. Lemmenjoen kansallispuiston pohjoisella alueella.
Päätöspäivä tarkentuu vielä.
Kustannukset:
Osallistumismaksu 50 e, sis. retkiajan tapaturmavakuutuksen, vaelluksen päätösruokailun ja saunan, majoituksen Keminmaassa
Junaliput n. 120 e (Kauniainen-Kemi, Rovaniemi-Kauniainen)
Vaellusajan ruoat ruokaryhmittäin (n. 40-50 e /osallistuja)

Ilmoittautuminen 30.4.. mennessä tästä: Ilmoittautuminen

Tiedustelut: tiro@evl.fi

Yö kirkolla

Seuraava yö kirkolla- tapahtuma 13.-14.9.24. Tehdään ruokaa, syödään, ollaan yhdessä, lauletaan ja leikitään. Yöllä nukutaan ja aamulla herkullisen aamiaisen jälkeen viikonlopun viettoon. Ilmoittautuminen: tästä linkistä.

Legonäyttely Kauniaisten kirkolla la 28.9. klo 12-17 ja su 29.9. klo 12-15

TästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ilmoittaudut näytteilleasettajaksi. Kaikenlaiset mallit ovat tervetulleita. Voit siis tuoda itse keksimiäsi rakennelmia tai valmiiden sarjojen malleja.

Voit halutessasi antaa nimen installaatiollesi ja kertoa rakentajan nimen. Ne ilmoitetaan yleisölle mallisi vierellä olevalla lapulla. Voit myös "esiintyä" nimettömänä.

Mallit laitetaan pöydille. Pöytien syvyys on 70 cm ja leveyttä varaamme niin paljon kuin mallisi vaativat. Alla kysytään arvio tarvitsemastasi tilasta.

Voit jättää mallit kirkolle yleisön ihailtavaksi. Olet myös tervetullut "päivystäjäksi" omien malliesi lähelle. Ihmiset saattavat hyvinkin haluta tavata rakentajamestarin.

Yleisö ei kosketa mallejasi. Paikalla on aina seurakunnan henkilökuntaa valvomassa malleja, mutta huomaathan että emme voi loppuun asti taata niiden turvallisuutta.

Yleisö äänestää suosikki-installaatiot. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan. Kaikki näytteilleasettajat saavat pienen muiston tapahtumasta.

Näytteilleasettaja tuo mallinsa kirkolle la 28.9. klo 10-12 ja noutaa ne kirkolta su 29.9. klo 15-16. Muutkin ajat ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Lisätietoja pastori Kari Kuula, 0505908308 kari.kuula@evl.fi

Kirkon julkisivu Asematieltä ja keltaisella nuolella merkitty sisäänkäynti  nuorten tilaan.
Nuorten tilan sisäänkäynti