Ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen kerhoon

Kerhopäiviä on neljä. Voitte valita lapsellenne sopivat kerhopäivät ja niitä voi olla 2-4 päivää viikossa.

Kerhoa on tarjolla seuraavasti.

Maanantaisin klo 12-15

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13.

Lapsen ja perheen tarpeiden mukaan kerhopäivän pituus voi olla myös kolme tuntia klo 9-12 tai 10-13.

Lisää kerhosta ja muusta lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta voit lukea täältä.

Kauniaisten ruotsalainen seurakunta tarjoaa päiväkerhoa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12. Halutessaan perheet voivat hakea lapsilleen paikkaa molemmista kerhoista. Lisätietoja ruotsalaisen seurakunnan päiväkerhosta löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhon voivat syksyllä 2021 aloittaa ne lapset, jotka täyttävät 31.12. mennessä 3 vuotta. Espoolaisille lapsille kerhopaikka voidaan taata puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Kerhoa ohjaavat  ja lastenohjaajat Taru Lapinharju ja Eeva Peltonen (lastentarhanopettaja).

Myös hakuajan päätyttyä sekä kerhokauden aikana voi jättää hakemuksen varhaiskasvatuksen kerhoon.

Huomioithan, että lomake ei kulje suojatussa yhteydessä, joten älä lähetä henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia tietoja sähköisen lomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakeeseen pääset tästä linkistä.