Takkahuone

Alatakkahuone, ylätakkahuone

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Takkahuone

Kirkon yhteydessä sijaitsevat takkahuoneet eli kokoustilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä. Seurakuntalaisia kokoontuu päivittäin ja viikoittain erilaisiin ryhmiin, piireihin ja kuoroihin seurakunnan tiloihin. Kirkon takkahuoneet ovat tarkoitettu myös erilaisten perhejuhlien pitämiseen, kuten muisto- ja kastetilaisuuksiin. Kirkolla on kaksi viihtyisää takkahuonetta: toinen alakerrassa ja toinen yläkerrassa. Molemmissa on paikkoja 25 hengelle. Yläkerran takkahuoneen vieressä on keittiö.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

English Discussion Group - Forgiveness

Forgiveness. What it is and what it is not. The answer is not that simple. Lets share what we have learned about forgiveness.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

English Discussion Group - Critical Feedback

How to give critical feedback? Without offending anyone. And how to recieve it? Its not easy, but it is possible.