Takkahuone

Alatakkahuone, ylätakkahuone

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Takkahuone

Kirkon yhteydessä sijaitsevat takkahuoneet eli kokoustilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä. Seurakuntalaisia kokoontuu päivittäin ja viikoittain erilaisiin ryhmiin, piireihin ja kuoroihin seurakunnan tiloihin. Kirkon takkahuoneet ovat tarkoitettu myös erilaisten perhejuhlien pitämiseen, kuten muisto- ja kastetilaisuuksiin. Kirkolla on kaksi viihtyisää takkahuonetta: toinen alakerrassa ja toinen yläkerrassa. Molemmissa on paikkoja 25 hengelle. Yläkerran takkahuoneen vieressä on keittiö.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Kuusi päivää ja Jumalan kuvaksi -luento ja keskustelu.

Alussa Jumala loi taivaan ja maan. Kuudessa päivässä siis. Näin kerrotaan Vanhan testamentin ensimmäisellä sivulla. Miten tätä luomiskertomusta tulkitaan nykyään? Mikä on sen sanoma? Mitä se kertoo nykyajan ihmiselle?

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Jesus as historical figure. English Discussion Group.

Jesus of Nazareth is a historical figure. There is no doubt about it. But he is also an object of faith and center of Christian religion. So what do we know about him through historical study and research?