Takkahuone

Alatakkahuone, ylätakkahuone

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Takkahuone

Kirkon yhteydessä sijaitsevat takkahuoneet eli kokoustilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä. Seurakuntalaisia kokoontuu päivittäin ja viikoittain erilaisiin ryhmiin, piireihin ja kuoroihin seurakunnan tiloihin. Kirkon takkahuoneet ovat tarkoitettu myös erilaisten perhejuhlien pitämiseen, kuten muisto- ja kastetilaisuuksiin. Kirkolla on kaksi viihtyisää takkahuonetta: toinen alakerrassa ja toinen yläkerrassa. Molemmissa on paikkoja 25 hengelle. Yläkerran takkahuoneen vieressä on keittiö.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Miksi Jumala salaa itsensä? - luento ja keskustelu

Auts! Jumalan olemassaolo ei ole mitenkään ilmeistä. Hän salaa itsensä. Miksi? Miksi hän ei näyttäydy selvemmin? TT Kari Kuula johdattaa pohtimaan vaikeaa kysymystä.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

English Discussion Group - Animals as pets and commodies

Most of us are at least fond of animals. We have pets and feel as if they were part of our families. On the other hand, animals are commodies to us.