Takkahuone

Alatakkahuone, ylätakkahuone

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Takkahuone

Kirkon yhteydessä sijaitsevat takkahuoneet eli kokoustilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä. Seurakuntalaisia kokoontuu päivittäin ja viikoittain erilaisiin ryhmiin, piireihin ja kuoroihin seurakunnan tiloihin. Kirkon takkahuoneet ovat tarkoitettu myös erilaisten perhejuhlien pitämiseen, kuten muisto- ja kastetilaisuuksiin. Kirkolla on kaksi viihtyisää takkahuonetta: toinen alakerrassa ja toinen yläkerrassa. Molemmissa on paikkoja 25 hengelle. Yläkerran takkahuoneen vieressä on keittiö.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

English Discussion Group

Is home where the heart is? What does the word home mean to you? Does home move with you? Does the sense of home move? What is home for the transient? What does it mean to have an inner home? Is it possible, that some people look often for new (outer) surroundings, because they do not have a sense of inner home?

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

English Discussion Group

We are all sensible people: So why is there evil in the world? Or is it just a matter of perspective? What do you consider to be evil? What is the difference between evil and weakness? What about bad luck (being in the wrong place at the wrong time)? What is the concept of sin and a sinner? How does Christian faith explain the presence of evil in the creation of a good God?