Musiikki

Laulu ja musiikki yhdistävät eri-ikäisiä seurakuntalaisia toisiinsa. Lapsena opittu virsi tai hengellinen laulu kantaa yli sukupolvien kertoen rakastavasta Jumalasta.
Musiikki syventää ja tukee puhuttua sanaa, ja hoitaa silloin kun sanat loppuvat. Seurakunnan musiikkiin on mahdollisuus osallistua niin yhdessä laulaen tai soittaen kuin kuulijanakin.

Lapsikuorolaisia messussa mukana

Kauniaisten seurakunnan musiikkitoiminta on erittäin vilkasta ja laadukasta.

Kirkkokuoro

Kuorotoimintaan osallistuu viikottain kymmeniä ihmisiä.

Lapsikuoro Singing Suns

Lapsikuoro Singing Suns kokoontuu tiistaisin klo 15-16 Kauniaisten kirkon alasalissa. Kuorolla on kaksi aikuista vetäjää, kanttori Anna Marte ja apuaikuinen. Kuorossa laulamme, liikumme ja soitamme. Esiinnymme erilaisissa tilaisuuksissa kylillä, kirkossa ja koululla. Kuoro on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: anna.marte@evl.fi / 050-3557398

Naiskuoro AccaBella

Laulamisen riemua kupliva AccaBella harjoittelee torstaisin klo 17.30-19.30 Sebastoksessa. Kuoroa johtaa laulaja- kirkkomuusikko Teija Palolahti. AB toimii tiiviissä yhteistyössä hovisäveltäjä- bändiliiderinsä Tiro Rohkimaisen kanssa esiintyen messuissa ja konsertoiden, mukana ripaus teatteria ja koreografioita.

Tarvittaessa lastenhoito järjestetty.

Messukuoro

Kauniaisten seurakunnan Messukuoro on monikymmenpäinen hyväntuulinen laulajajoukko. Kuoro esiintyy messussa erilaisina kirkkovuoden aikoina. Laulujen tyylilaji vaihtelee kevyestä klassiseen. Kokoonnumme laulamaan tiistaisin klo 17-19.

Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset: anna.marte@evl.fi

Kouluikäisten musiikkipainotteinen leiri keväisin

Leirillä soitamme, laulamme, leikimme, ulkoilemme ja valmistaudumme esiintymään sunnuntaina kirkossa leirin jälkeen.

Opettelemme mm. ukulelen ja lyömäsoittimien alkeita! Seuraa ilmoittelua seurakunnan kanavissa.

Tiedustelut: tiro.rohkimainen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä , anna.marte@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kanttori, director musices

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat

Bändi soittaa

Muut musiikkiryhmät

Naiskuoro AccaBella harjoittelee projektiluonteisesti Teija Palolahden johdolla.

Kitarakerho toimii Tiro Rohkimaisen johdolla

Granut -messubändiä liidaa Tiro Rohkimainen

Lauluyhtye L'Armonia esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa satunnaisesti. Lauluyhtyeen musiikkivastuusta huolehtii Anna Marte.

Chorus Granielis on kantaattijumalanpalveluksiin koottava kuoro. Kuoron kokoaa kanttori Anna Marte.