Musiikki

Laulu ja musiikki yhdistävät eri-ikäisiä seurakuntalaisia toisiinsa. Lapsena opittu virsi tai hengellinen laulu kantaa yli sukupolvien kertoen rakastavasta Jumalasta.
Musiikki syventää ja tukee puhuttua sanaa, ja hoitaa silloin kun sanat loppuvat. Seurakunnan musiikkiin on mahdollisuus osallistua niin yhdessä laulaen tai soittaen kuin kuulijanakin.

Lapsikuorolaisia messussa mukana

Kauniaisten seurakunnan musiikkitoiminta on erittäin vilkasta ja laadukasta.

Kirkkokuoro

Kuorotoimintaan osallistuu viikottain kymmeniä ihmisiä.

Kirkkokuoro

Harjoitusten toteuttaminen syksyllä 2020 tehdään todennäköisesti peinryhmätoimintana. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset: anna.marte@evl.fi

Kauniaisten seurakunnan kirkkokuoro on monikymmenpäinen hyväntuulinen laulajajoukko.

Lapsikuoro Singing Suns

Lapsikuoro Singing Suns kokoontuu tiistaisin klo 15-16 Kauniaisten kirkon alasalissa. Syyskausi alkaa tiistaina 1.9.2020 Kuorolla on kaksi aikuista vetäjää, Anna Marte ja Elina Lauttamäki. Kuorossa laulamme, liikumme ja soitamme. Esiinnymme erilaisissa tilaisuuksissa kylillä, kirkossa ja koululla. Kuoro on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: anna.marte@evl.fi / 050-3557398

Kouluikäisten musiikkipainotteinen leiri keväisin

Leirillä soitamme, laulamme, leikimme, ulkoilemme ja valmistaudumme esiintymään sunnuntaina kirkossa leirin jälkeen.

Opettelemme mm. ukulelen ja lyömäsoittimien alkeita! Seuraa ilmoittelua seurakunnan kanavissa.

Tiedustelut: tiro.rohkimainen@evl.fi , anna.marte@evl.fi

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat

Bändi soittaa

Muut musiikkiryhmät

Naiskuoro AccaBella harjoittelee projektiluonteisesti Teija Palolahden johdolla.

Kitarakerho toimii Tiro Rohkimaisen johdolla

Granut -messubändiä liidaa Tiro Rohkimainen

Lauluyhtye L'Armonia esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa satunnaisesti

Chorus Granielis on Encanto -festivaalin kantaattijumalanpalveluksiin koottava kuoro