Solmuja parisuhteessa neuvonta

Parisuhdekriisissä kipeiden kokemusten alle hautautuu helposti kaikki se, mikä parisuhteen historiassa on koettu hyväksi ja toimivaksi. Tuntuu, että ihmissuhde on mennyt solmuun ja omat voimavarat ovat koetuksella. Usein myös on vaikea nähdä niitä asioita, jotka parhaimmillaan ovat hyvin ja antavat voimia.

Solmuja parisuhteessa -neuvonnassa on tarkoitus opetella puhumaan itsestä käsin ja jakamaan omaa sisäistä maailmaansa: tunteita, ajatuksia, tarpeita ja toiveita.

Solmuja parisuhteessa- neuvonta on tarkoitettu parisuhteen ristiriitojen selvittämiseen silloin, kun solmu ilmenee vuorovaikutustasolla. Tavoitteena on auttaa pariskuntia ymmärtämään molempien kannalta, mistä solmutilanteessa on kysymys ja millaisia edellytyksiä  parisuhteen jatkamisen tai päättämisen osalta löytyy.

Solmuja parisuhteessa -työskentelyyn voivat osallistua pariskunnat, joiden parisuhde on koetuksella ja haastavasta tilanteesta selviytyminen ilman ulkopuolista apua tuntuu raskaalta. Solmuja parisuhteessa -työskentelyyn sisältyy kahdeksan tapaamiskertaa.

Solmuja parisuhteessa neuvontaa antaa perhetyöntekijä Sanni Hackman, 050 3722410, susan.hackman(at)evl.fi

Virkavapaalla 8.10-31.12.2018. Uusia pareja voin ottaa neuvontaan 1.2.2019 jälkeen.

Perheneuvonta

Kauniaisten suomalaisella ja ruotsalaisella seurakunnalla on yhteinen perheneuvoja, pastori Maritta Kirilä. Perheneuvonta on tarkoitettu sekä pareille että yksinasuville.
Perheneuvonnan tilat ovat kirkon viereisessä kerhorakennuksessa.

Perheneuvoja Maritta Kirilän ajanvaraus puh. 050 301 7018. Mikäli Maritta ei pääse tuolloin vastaamaan, hänelle voi jättää yhteydenottopyynnön.

Kirkon perheneuvonta

Kirkolla on perheasian neuvottelukeskuksia, jotka palvelevat maksutta. Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä. Koko kirkon perheneuvonnasta voit lukea tarkemmin täältä.

Solmuja parisuhteessa