*Kouluikäisten (1.-6. lk:t) toimintaa Kauniaisten kirkolla.

Kivaa viikko- ja leiritoimintaa vuoden mittaan. Syys ja kevätkaudella kerhoja, josta löytyvät tiedot kerho-osiosta.

Leiritoiminnasta löydät tietoja leiriosiosta.

Leiristä jo tässä:

Kouluikäisten lasten (7-13 v.) kesäleiri Kisakalliossa 3.-6.6.

Leiri toteutetaan yhteistyössä Leppävaaran seurakunnan kanssa.

Leirin hinta 100 e, sis. ylläpidon, majoituksen, kuljetukset, leiriajan vakuutuksen, materiaalit.

Ilmoittautuminen 30.4. mennessä Kauniaisten suom. srk nettisivujen kautta.

www.kauniaistenseurakunta.fi/

Tiedustelut: tiro.rohkimainen (ät) evl.fi

*Ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen ti 6.8. klo 18.30

Kokoonnumme klo 18.30 kirkon sisäpihalla.
Siellä laulamme ja leikimme hetken yhdessä.
Seurakunnan lasten kuoro Singing Suns esiintyy.
Sen jälkeen koulutielle siunaaminen sisällä kirkossa.

Yhteisen hetken jälkeen syömme jäätelöä. Mahdollisuus myös askarrella kynämaskotti ja valokuvata itsensä suurten siipien suojassa.
Paikalliset toimijat kertovat kouluikäisten harrastusmahdollisuuksista.

Tervetuloa koko perhe, kummit ja isovanhemmat!

Iloisiin tapaamisiin!

Kirkkonallet ja seurakunnan työntekijät

Legonäyttely Kauniaisten kirkolla la 28.9. klo 12-17 ja su 29.9. klo 12-15

TästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ilmoittaudut näytteilleasettajaksi. Kaikenlaiset mallit ovat tervetulleita. Voit siis tuoda itse keksimiäsi rakennelmia tai valmiiden sarjojen malleja.

Voit halutessasi antaa nimen installaatiollesi ja kertoa rakentajan nimen. Ne ilmoitetaan yleisölle mallisi vierellä olevalla lapulla. Voit myös "esiintyä" nimettömänä.

Mallit laitetaan pöydille. Pöytien syvyys on 70 cm ja leveyttä varaamme niin paljon kuin mallisi vaativat. Alla kysytään arvio tarvitsemastasi tilasta.

Voit jättää mallit kirkolle yleisön ihailtavaksi. Olet myös tervetullut "päivystäjäksi" omien malliesi lähelle. Ihmiset saattavat hyvinkin haluta tavata rakentajamestarin.

Yleisö ei kosketa mallejasi. Paikalla on aina seurakunnan henkilökuntaa valvomassa malleja, mutta huomaathan että emme voi loppuun asti taata niiden turvallisuutta.

Yleisö äänestää suosikki-installaatiot. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan. Kaikki näytteilleasettajat saavat pienen muiston tapahtumasta.

Näytteilleasettaja tuo mallinsa kirkolle la 28.9. klo 10-12 ja noutaa ne kirkolta su 29.9. klo 15-16. Muutkin ajat ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Lisätietoja pastori Kari Kuula, 0505908308 kari.kuula@evl.fi

Koulutielle siunaaminen