Seurakuntatoimisto

ma-ke klo 10-14
to 10-16
perjantaisin palvelu puhelimitse klo 10-14

Katso poikkeusaukioloajat kohdasta Info ja asiointi.

Seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimisto palvelee seurakuntalaisia esimerkiksi kaste- ja hautajaistilaisuuksien ajanvarausasioissa sekä muissa seurakuntaan liittyvissä varaus- ja järjestelyasioissa.

Kauniaisten suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan virkatodistus- ja muut rekisteripalvelut hoidetaan Espoon aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimistoon voi ottaa yhteyttä kaikissa seurakuntaan liittyvissä kysymyksissä. Myös pappien ja seurakuntayhtymän taloushallinnon henkiöstön työhuoneet sekä taloustoimisto ovat seurakuntatoimiston yhteydessä.

Kauniaisten ruotsalaisen seurakunnan (linkki sivustolle Grankulla svenska församling) seurakuntatoimisto sekä ruotsalaisen seurakunnan pappien työhuoneet ovat tässä samassa kirkkorakennuksen virastosiivessä, joka sijaitsee Kauniaisten kirkon sisäpihan vieressä.