Savitaulussa isä, äiti ja kaksi lasta sylikkäin.  Kaksi patsasta, poika istuu ja tyttö seisoo. Risti.
Tervetuloa mukaan!

 

Seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetyö

Kirkon varhaiskasvatus ja perhetyö tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti.

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa toimitaan pienissä ryhmissä. Monipuolisessa toiminnassa otetaan huomioon lapsen sekä koko lapsiryhmän toiveet ja tarpeet. Lapsi saa tukea kasvulleen ja kehitykselleen vaihtelevan toiminnan kautta. Lapselle kaikki on uutta. Hän elää ja aistii elämäänsä kokonaisvaltaisesti. Leikillä on tärkeä merkitys seurakunnan varhaiskasvatuksessa. Tutustu tästä mitä Vasu kirkossa tarkoittaa.

Perhetyössä lähtökohtana on kunnioittaa jokaista perhettä sellaisena kuin se on. Yhtä ominaista tapaa elää lapsiperheen elämää ei ole, vaan perheen sisäiset vuorovaikutussuhteet, ajankäyttö, tavat ja olosuhteiden muutokset muokkaavat jokaisesta perheestä ainutlaatuisen. Tervetuloa mukaan toimintaan sellaisena kuin olet! 

 

Varhaiskasvatuksen kerho - Orava-kerho

Kerhoajat

Ma klo 9-13

Ti klo 9-13

To klo 9-13

Pe klo 9-13

Perheet voivat ilmoittaa lapsensa kerhoon 1-4 päivänä viikossa 3-4 tunniksi.

Seurakunnan kasvatus on lapsilähtöistä ja aikuisen ohjaamaa kristillistä varhaiskasvatusta. Rento ja elämänmakuinen ilmapiiri toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaan. Hetken riemu ja uuden ihmettely ovat arjen kokemuksia. Yhteiset leikit, pelaaminen ja jutustelu tuovat lapselle iloa. Kun tehdään ja harjoitellaan asioita yhdessä, lapsi saa onnistumisen kokemuksia. Kerhon toiminta on monipuolista. Yhdessä retkeillään, lauletaan, jumpataan, luetaan satuja, käydään metsäretkillä, taiteillaan ja tutkitaan.

Kerhon aloittaminen tehdään pehmeästi lasta kuunnellen ja perheen tilanne huomioiden.

Kerhotoiminta on maksullista, ja siitä on mahdollista anoa maksuvapautusta taloudellisin perustein.

Kerho maksaa 50 euroa lukukaudessa niille, jotka kerhoilevat täydet 16 tuntia viikossa. Mikäli käy kerhossa vähemmän, on hinta 40 euroa lukukaudessa.
 

Kerhoa ohjaavat koulutetut varhaiskasvattajat.

Eeva Peltonen, lastentarhanopettaja ja kirkon varhaiskasvattaja.

Taru Laaksonen, lastenohjaaja ja kirkon varhaiskasvattaja

Kerhoilmoittautuminen

Syksyn 2023 kerhopaikat on jaettu. Kerhoon tuli valtavasti hakemuksia. Varalle voi ilmoittautua myös kesken kerhokauden. Kerhopaikkoihin ovat etusijalla kauniaislaiset lapset. Espoolaisille lapsille kerhopaikka voidaan taata puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumiskaavakkeella, johon pääset tästä

Huomioithan, että lomake ei kulje suojatussa yhteydessä, joten henkilötunnusta ei kannata sähköisen lomakkeen kautta lähettää.

Kerho kokoontuu Kauniaisten kirkon kerhorakennuksessa päiväkerhon omissa viihtyisissä tiloissa. Kerholaiset ulkoilevat päivittäin kirkon leikkipuistossa.

Osoite: Kavallintie 3.


Lisätietoja

Lastenohjaaja Eeva Peltonen (lastentarhanopettaja) puh. 050 466 5505, eeva.peltonen(at)evl.fi  

Lastenohjaaja Taru Laaksonen puh. 050 388 9434, taru.laaksonen(at)evl.fi

 

Kesäkerho - toimintaa alle kouluikäisille lapsille 

Kesäkerhoa on jälleen kesällä 2024 arkipäivisin klo 9-13. Kesäkerhoa on viikoilla 23 ja 24. Ilmoittautuminen kesäkerhoon on huhti-toukokuussa. Ilmoittautumiset osoitteeseen eeva.peltonen(at)evl.fi. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjäsjestyksessä.

Kesäkerho on tarkoitettu yli 2,5 vuotiaille alle kouluikäisille lapsille. Kesäkerhossa leikitään, askarrellaan, lauletaan, jumpataan ja ulkoillaan paljon. Jokaiseen kerhopäivään kuuluu omien kotoa tuotujen eväiden syöminen. 

Kesäkerhon hinta on 20e ja siitä on mahdollisuus anoa vapautusta.