Seurakunnan tukema työ maailmalla

Tuemme Suomen Lähetysseuran kautta
Upu ja Jan-Eerik Leppäsen työtä. Leppäset asuvat Hong Kongissa poikiensa Mion ja Noelin kanssa.
Upu toimii Suomen Lähetysseuran Kiinan työalueen tiedottajana ja Jan-Eerik aluepäällikönä.

Toinen kohteemme on Kiinan kirkon kapasiteetin vahvistaminen, jota tuemme myös Suomen Lähetysseuran kautta. Työn tavoitteena on avustaa Kiinan kehitysalueiden kirkkorakennusten korjaus- ja rakennustöitä sekä tukea Kiinan kirkon teologien ja vapaaehtoisten koulutusta.

Nimikkokohteissamme tehtävän työn puolesta tarvitaan sekä rukousta että taloudellista tukea. Voit halutessasi lahjoittaa vapaaehtoista taloudellista tukea kummikohteillemme.

Leppästen työtä voit tukea maksamalla haluamasi summan seuraavilla tiedoilla:

tili:      FI48 1112 3000 3857 13
saaja: Kauniaisten suomalainen seurakunta
viesti: Leppänen

Kiinan kirkon toimintaedellytysten vahvistumista voit tukea maksamalla haluamasi summan tiedoilla:

tili:      FI48 1112 3000 3857 13
saaja: Kauniaisten suomalainen seurakunta
viesti: Kiinan kirkko

Upu Leppänen, Suomen Lähetysseura
Kiinassa uskonnolliset kokoontumiset on sallittu vain siihen tarkoitukseen rekisteröidyissä tiloissa.

Ystävyysseurakunnat

Kauniaisten suomalaisella seurakunnalla on kolme ystävyysseurakuntaa:
Hatsinan seurakunta Venäjällä, sekä Harju Madisen seurakunta ja Tallinnan suomalainen seurakunta Virossa.

Ystävyysseurakuntatoiminta on paikallistason yhteistyötä, joka perustuu seurakuntien väliseen sopimukseen. Sen tavoitteena on edistää paikallisseurakuntien kumppanuutta käytännössä ja kansainvälistä vuorovaikutusta kirkkojen välillä. Ystävyysseurakunnan kanssa tehtävä yhteistyö on myös tärkeä kansainvälisen diakonian muoto seurakunnassa.

Suurin osa seurakuntien ystävyysseurakuntasopimuksista on solmittu Viron, Inkerin ja Unkarin luterilaisten kirkkojen seurakuntiin, mutta ystävyysseurakuntia löytyy kaikkialta maailmasta.