Martat ja Mariat

Martat ja Mariat on lähetyksen ja kansainvälisen vastuun ryhmä, joka kokoontuu kirkon yläsalissa kerran kuukaudessa torstaisin kello 12-14 kulloinkin uuden, ajankohtaisen teeman äärelle. Ryhmän nimestä huolimatta myös miehet ovat lämpimästi tervetulleita!

Piirin tavoitteena on tukea seurakuntamme nimikkölähettien työtä osallistumalla joulumyyjäisiin ja muihin
lähetystapahtumien järjestämiseen. Ryhmä osallistuu myös Yhteisvastuu-keräyksen toteuttamiseen.

Martat ja Mariat tukee Senegalin päiväkerhotyötä Läntisessä Afrikassa. Senegalilaisista yli puolet on lukutaidottomia eivätkä läheskään kaikki lapset pääse kouluun. Suurin lapsista asuu maaseutukylissä, joissa maanviljelyksellä ja karjanhoidolla elävän väestön toimeentulo on niukkaa eikä lasten koulunkäyntiin yksinkertaisesti ole varaa. Kummien tuki auttaa myös lasten perheitä ja lähiyhteisöä.

Ryhmällä on myös oma kummilapsi.

Martat ja Mariat kevät 2019

kokoontumiset kirkon yläsalissa torstaina klo 12-14

aloitamme kevytlounaalla.

to 17.1. Yhteisvastuu info, taskukivi askartelu.

Kummimaksut 25€/per hlö

Helmikuu, Yhteisvastuu lipaskeräyksiä

su 10.2. Yhteisvastuumessu ja lounas Kauniaisten

Marttojen valmistamana.

to 14.2. Aihe avoin

to 14.3. Sansan medialähetys ja työ Intiassa,  Anitta Vuorela

to 11.4. Kristittynä Suomessa ryhmä ja Marja-Kaarina Marttila/SRO

to 23.5. Granipäivä, paistamme munkkeja Yhteisvastuun hyväksi

Martat ja Mariat ovat usein mukana keräämässä Yhteisvastuu-keräystä.
Diakonissa

Omaishoitajat, ikäihmiset, maahanmuuttajat.