Martat ja Mariat

Martat ja Mariat on lähetyksen ja kansainvälisen vastuun ryhmä, joka kokoontuu kirkon yläsalissa kerran kuukaudessa torstaisin kello 12-14 kulloinkin uuden, ajankohtaisen teeman äärelle. Ryhmän nimestä huolimatta myös miehet ovat lämpimästi tervetulleita!

Piirin tavoitteena on tukea seurakuntamme nimikkölähettien työtä osallistumalla joulumyyjäisiin ja muihin
lähetystapahtumien järjestämiseen. Ryhmä osallistuu myös Yhteisvastuu-keräyksen toteuttamiseen.

Martat ja Mariat tukee Senegalin päiväkerhotyötä Läntisessä Afrikassa. Senegalilaisista yli puolet on lukutaidottomia eivätkä läheskään kaikki lapset pääse kouluun. Suurin lapsista asuu maaseutukylissä, joissa maanviljelyksellä ja karjanhoidolla elävän väestön toimeentulo on niukkaa eikä lasten koulunkäyntiin yksinkertaisesti ole varaa. Kummien tuki auttaa myös lasten perheitä ja lähiyhteisöä.

Ryhmällä on myös oma kummilapsi.

Martat ja Mariat syksy 2019

to  5.9 Syksyn startti

to 3.10 Tuula Tapanainen vierailee Open doors - avustusjärjestöstä aiheena

"Vainotut kristityt naiset."

to 24.10 Etiopiaan lähdössä oleva kauniaislainen lähettipariskunta vierailee.

to 28.11 Joulumyyjäisvalmisteluja

pe 13.12 Joulumyyjäisvalmisteluja klo 8-16

la  14.12 Joulumyyjäisvalmisteluja klo 8-16

su 15.12 Joulumyyjäiset ja kauneimmat joululaulut.

Martat ja Mariat ovat usein mukana keräämässä Yhteisvastuu-keräystä.
Diakonissa

Omaishoitajat, ikäihmiset, maahanmuuttajat.