Martat ja Mariat

Martat ja Mariat on lähetyksen ja kansainvälisen vastuun ryhmä, joka kokoontuu kirkon yläsalissa kerran kuukaudessa torstaisin kello 12-14 kulloinkin uuden, ajankohtaisen teeman äärelle. Ryhmän nimestä huolimatta myös miehet ovat lämpimästi tervetulleita!

Piirin tavoitteena on tukea seurakuntamme nimikkölähettien työtä osallistumalla joulumyyjäisiin ja muihin
lähetystapahtumien järjestämiseen. Ryhmä osallistuu myös Yhteisvastuu-keräyksen toteuttamiseen.

Martat ja Mariat tukee Senegalin päiväkerhotyötä Läntisessä Afrikassa. Senegalilaisista yli puolet on lukutaidottomia eivätkä läheskään kaikki lapset pääse kouluun. Suurin lapsista asuu maaseutukylissä, joissa maanviljelyksellä ja karjanhoidolla elävän väestön toimeentulo on niukkaa eikä lasten koulunkäyntiin yksinkertaisesti ole varaa. Kummien tuki auttaa myös lasten perheitä ja lähiyhteisöä.

Ryhmällä on myös oma kummilapsi.

Syksy 2018

Martat ja Mariat kokoontumat kerran kuukaudessa

torstaisin klo 12-14.

6.9. Syksyn startti, Pirjo Luoma

18.10. Anna-Kaisa Tuomi

1.11. Mimosa Mäkinen

7.12. Myyjäisvalmisteluja

8.12. Myyjäisvalmisteluja

9.12  Joulumyyjäiset klo 17.00

Martat ja Mariat ovat usein mukana keräämässä Yhteisvastuu-keräystä.
Diakonissa

Omaishoitajat, ikäihmiset, maahanmuuttajat.