Seurakunnan tukema työ maailmalla

Tuemme Suomen Lähetysseuran kautta Upu ja Jan-Eerik Leppäsen työtä. Leppäset asuvat Hong Kongissa poikiensa Mion ja Noelin kanssa. Upu toimii Suomen Lähetysseuran Kiinan työalueen tiedottajana ja Jan-Eerik aluepäällikönä.

Toinen kohteemme on Kiinan kirkon kapasiteetin vahvistaminen, jota tuemme myös Suomen Lähetysseuran kautta. Työn tavoitteena on avustaa Kiinan kehitysalueiden kirkkorakennusten korjaus- ja rakennustöitä sekä tukea Kiinan kirkon teologien ja vapaaehtoisten koulutusta.

Nimikkokohteissamme tehtävän työn puolesta tarvitaan sekä rukousta että taloudellista tukea. Leppästen työtä voit tukea maksamalla haluamasi summan seuraavilla tiedoilla:

tili:      FI48 1112 3000 3857 13
saaja: Kauniaisten suomalainen seurakunta
viesti: Leppänen

Kiinan kirkon toimintaedellytysten vahvistumista voit tukea maksamalla haluamasi summan tiedoilla:

tili:      FI48 1112 3000 3857 13
saaja: Kauniaisten suomalainen seurakunta
viesti: Kiinan kirkko

Upu Leppänen, Suomen Lähetysseura
Kiinassa uskonnolliset kokoontumiset on sallittu vain siihen tarkoitukseen rekisteröidyissä tiloissa.