Takkahuone

Alatakkahuone, ylätakkahuone

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Takkahuone

Kirkon yhteydessä sijaitsevat takkahuoneet eli kokoustilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä. Seurakuntalaisia kokoontuu päivittäin ja viikoittain erilaisiin ryhmiin, piireihin ja kuoroihin seurakunnan tiloihin. Kirkon takkahuoneet ovat tarkoitettu myös erilaisten perhejuhlien pitämiseen, kuten muisto- ja kastetilaisuuksiin. Kirkolla on kaksi viihtyisää takkahuonetta: toinen alakerrassa ja toinen yläkerrassa. Molemmissa on paikkoja 25 hengelle. Yläkerran takkahuoneen vieressä on keittiö.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

English discussion group

Lutheran emphases on Christian faith. Churches are many. But the faith is the same. Still we Lutherans have our special emphases. We will discuss about them in our English discussion group. So feel free to join and learn.

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Rukousta ja Raamatun lukua

Keskustele ja hiljenny yhdessä muiden kanssa.