Juhlasali

Seurakuntasali, yläsali

Kavallintie 3, 02700 Kauniainen

Juhlasali

Kirkon yhteydessä sijaitsevat seurakuntasalit ovat seurakuntalaisten käytettävissä. Seurakuntalaisia kokoontuu päivittäin ja viikoittain erilaisiin ryhmiin, piireihin ja kuoroihin seurakunnan tiloihin. Yläkerran seurakuntasali, jossa on tilaa noin 80 hengelle, on tarkoitettu myös erilaisten perhejuhlien pitämiseen, kuten kaste- ja muistotilaisuuksiin. Tämän seurakuntasalin yhteydessä on myös keittiö.

Alakerran seurakuntasali

Toinen kirkon saleista on kirkon eteisaulan vieressä oleva kirkon alakerran seurakuntasali, jonne mahtuu noin 50 henkilöä. Alakerran seurakuntasalin ja kirkkosalin välissä on avattava seinä, jolloin kirkkosaliin saadaan tarvittaessa lisätilaa. Koska alakerran seurakuntasalin ja kirkkosalin välillä ei ole äänieristystä, alakerran seurakuntasalia ei varata esimerkiksi kastekahvitilaisuutta tai muistotilaisuutta varten.