Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Seurakunnan kirkkoherranvirastosta voi tilata virkatodistuksia sukuselvityksineen
tämänhetkisistä ja aiemmista jäsenistä siltä ajalta, kun he ovat olleet kirjoilla
Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa. Virkatodistusten hinnaston löydät täältä.

Kun tarvitset virkatodistusta tai sukuselvitystä voit tilata sen ottamalla yhteyttä seurakuntamme kirkoherranvirastoon:

ma-ke klo 10-14, to klo 10-16 ja perjantaisin palvelu puhelimitse klo 10-14
puh:  050 500 9000
Käyntiosoite: Kavallintie 3,  02700 Kauniainen
Postiosoite: PL 4, 02701 Kauniainen
S-posti: kauniaisten.suom.srk (at) evl.fi
(sähköpostia ei suositella todistusten  tilaamiseen tietosuojasyistä, käytä sähköistä lomaketta)

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat kohdasta Info ja asiointi

Voit myös tilata virkatodistuksen tästä sähköisellä tilauslomakkeella

Huomioithan virkatodistusta tilatessasi:

• Pyydämme välttämään henkilötietojen lähettämistä sähköpostilla, koska sähköpostiyhteys voi olla suojaamaton.

• Toimitusaika: Henkilökohtaiset, vain omat tiedot sisältävät virkatodistukset postitetaan  noin 1-2 työpäivän  kuluessa, myös nouto mahdollista viraston aukioloaikoina. Sukuselvitykset lähetetään postitse, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

• Kauniaisten suomalainen seurakunta on itsenäistynyt 1.1.1978 Kanta-Espoon seurakunnasta (nykyinen Espoon tuomiokirkkoseurakunta) – sitä aikaisemmat tiedot Espoon seurakunnista.

• Kauniaisten alueen kirkonkirjat vuosilta 1950-1977 ovat Kanta-Espoon, nyk. Espoon tuomiokirkkoseurakunnan arkistossa. Vuotta 1950 vanhemmat kirkonkirjat ovat Espoon ruotsalaisen seurakunnan (Esbo svenska församling) arkistossa. Sukuselvitykset Kauniaisten alueella asuneiden osalta ajalta ennen 1.1.1978 tilataan Espoon seurakuntien palvelukeskuksen keskusrekisteristä p. (09) 8050 2600 (Kirkkokatu 1, 02770 Espoo).

• Ulkomaille toimitettavaan virkatodistukseen tai sukuselvitykseen seurakunta ei voi antaa Apostille -leimaa, vaan kyseisen leiman anto-oikeus on Suomessa maistraatilla. Maistraatti voi antaa virkatodistuksen myös seurakunnan jäsenestä ja samalla antaa Apostille -leiman. Uudenmaan maistraatti (Espoon yksikkö), puh. 029 553 6230,  os. Itätuulentie 1, 1krs. 02100 Espoo.
Kirkkoherranvirastossa palvellaan mielellään myös asiakirjojen tilaamisessa.