Virkatodistusten ja sukuselvitysten hinnat

• Niin sanottu elää –todistus: Suomen ev.lut. kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä Kauniaisten evl.lut. seurakuntien jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä todistus (ei muuttoja, ei henkilöhistoriaa eikä muita henkilöitä) todistus on maksuton. Jos todistukseen lisätään muuttotietoja tai aviopuoliso tai lapsia, todistus maksaa 9,00 €.

• Sukuselvitykset:  Selvitykset laaditaan manuaalisesti ja tiedot haetaan perhelehdistä. Tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto-, muutto-, perhesuhde-, kuolintietoa tai kirkollista toimitusta  9,00 €

• Sukuselvitys sukututkimusta varten: Ensimmäinen 30 min 30,00 €. Jos laatimiseen menee yli 30 min, lisämaksu 15,00 € / jokainen alkava 30 min.

• Tieteelliseen tutkimukseen annettava todistus, ensimmäinen 30 min 30,00 €. Jos laatimiseen menee yli 30 min, lisämaksu 12,00 € / jokainen alkava 30 min.

• Kopio jo olemassa olevasta sukuselvityksestä 9,00 € / sivu

• Monikielinen todistus 9,00 €

• Manuaalisesti laadittu ote kastetodistuksesta 9,00 €

• Toimitusmaksu maksullisen todistuksen lähettämisestä 5,50 €

• Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävän maksun määräämisestä päättää kirkkolain mukaan Kirkkohallitus. Maksuissa  pyritään noudattamaan maistraattien vastaavista asiakirjoista perimiä maksuja.