Yhteisvastuukeräys alkaa 3.2.2019

18.1.2019 14.56

Nimetön_THUMB.png Yhteisvastuu 2019

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta

Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahastonkautta. Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuetaan taloudellisesti eri syistä vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta.

Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Kauniaisten suomalaisen seurakunnan avausmessu sunnuntaina 10.2.2019, messun jälkeen lounas Kauniaisten Marttojen valmistamana.