Apua ja tukea elämään

Seurakunnassa olemme toinen toisiamme varten. Kun mieltäsi painavat elämän huolet, kuten suru, masennus, yksinäisyys, parisuhdehuolet, taloudellinen hätä tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Näissä vaikeissa tilantanteissa keskusteluapua saat papeilta, diakoniatyöntekijöiltä, nuorisotyöntekijöiltä ja perhetyöntekijöiltä. Tarvittaessa seurakunnan työntekijää voi pyytää myös kotikäynnille. Myös kotiehtoolliseen on mahdollisuus, jos messuun ei ole mahdollista tulla yhteiselle ehtoolliselle.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Diakoniatoimisto

Voit ottaa diakoniatoimistoon yhteyttä, kun tarvitset luottamuksellista keskustelua, keskustella hengellisistä kysymyksistä tai tarvitset ruoka- tai muuta taloudellista apua yllättävän elämäntilanteen seurauksena.

Diakoniapäivystykseen voit tulla ilman ajanvarausta maanantaisin klo 13-15 ja tiistaisin klo 9-11 . Voit myös sopia tapaamisajan itsellesi puhelimitse tai sähköpostitse. Huom! Tiistaina 28.11. ei päivystystä diakoniaretken vuoksi.

Diakoniatoimisto on kirkon kerhorakennuksessa (Kavallintie 3), sisäänkäynti sisäpihalta. Ulko-ovi on lukossa, joten soita ovikelloa tullessasi.

Yhteystiedot:
Diakoniatyöntekijä Pirjo Luoma, puh. 050 301 7028, sähköposti: pirjo.luoma@evl.fi
Nuorisodiakoni Sonja Holkerinoja, puh. 050 464 7001, sähköposti: sonja.holkerinoja@evl.fi

Keskustele papin kanssa

Voit saada keskusteluapua elämän kriisitilanteissa sekä hengellistä tukea ja ohjausta seurakunnan papeilta. Tapaaminen voi olla kertaluonteinen tai jatkua useamman kerran. Keskusteluajan sopimiseksi ota puhelimitse yhteyttä pappiin:

Mimosa Mäkinen p. 050 303 7584

Anna-Kaisa Tuomi p. 050 544 7535

Anne Huoponen p. 050 590 8308

Kriisiryhmä

Kauniaisten kriisiryhmä tukee äkillisten onnettomuustilanteiden, kuolemantapausten tai muiden äkillisten, järkyttävien tilanteiden jälkeen. Tarvittaessa se järjestää ryhmämuotoisen jälkipuintitapaamisen, jossa tapahtunutta käydään läpi muiden asianosaisten kanssa. Kriisiryhmässä on kaupungin ja seurakunnan työntekijöitä. Ryhmän jäsenenä ja yhdyshenkilönä Anna-Kaisa Tuomi.

Kriisiryhmän puhelinnumero on 050 344 6652.

Sairaalapappi palvelee Kaunialassa ja Tammikummussa

Kauniaisten suomalaisella ja ruotsalaisella seurakunnalla on yhteinen sairaalapappi ja perheneuvoja, pastori Maritta Kirilä. Sairaalapastorina Maritta Kirilä toimii Kaunialan ja Tammikummun sairaaloissa ja Villa Anemonen hoivakodissa. Perheneuvonnan tilat ovat kirkon viereisessä kerhorakennuksessa.

Sairaalapastorina Kirilä keskustelee tarvittaessa potilaiden ja omaisten kanssa, antaa sairaalassa ehtoollista ja pitää hartaushetkiä. Maritta Kirilän tavoittaa numerosta 050 301 7018.

Apua ja tukea kaikenlaisiin elämän haasteisiin ja kysymyksiin.