Diakonia on palvelua

Diakonia on kirkon järjestämää kristilliseen lähimmäisenrakkauteen perustuvaa palvelu- ja avustustyötä. Sana diakonia tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa palvelua. Diakonian tehtävänä onkin auttaa vaikeuksien keskellä ja kulkea vierellä elämän iloissa ja haasteissa.

Haasteita toimeentulon kanssa?

Voit tulla tapaamaan diakoniatyöntekijää päivystysaikana tai varata ajan diakoniatyöntekijältä.

Diakoniatyöntekijän kanssa keskustellen voitte yhdessä kartoittaa minkälaista apua ja tukea on saatavilla.

Apua.

Diakoniapäivystys

Voit ottaa diakoniatoimistoon yhteyttä, kun tarvitset luottamuksellista keskustelua, keskustella hengellisistä kysymyksistä tai tarvitset ruoka- tai muuta taloudellista apua yllättävän elämäntilanteen seurauksena.

Diakoniapäivystystys kesäkuussa tiistaisin klo 9-11. Voit myös sopia tapaamisajan itsellesi puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös sopia tapaamisajan itsellesi puhelimitse tai sähköpostitse.

Diakoniatoimisto on kirkon kerhorakennuksessa (Kavallintie 3), sisäänkäynti sisäpihalta. Ulko-ovi on lukossa, joten soita ovikelloa tullessasi.

Yhteystiedot:
Diakoniatyöntekijä Pirjo Luoma, puh. 050 301 7028, sähköposti: pirjo.luoma@evl.fi
Nuorisodiakoni Sonja Holkerinoja, puh. 050 464 7001, sähköposti: sonja.holkerinoja@evl.fi