Kesäkuu-heinäkuu tapahtumat
Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

KESÄKAHVIT

Ke 21.6. klo 14 Kauniaisten kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Lauluja maan ja taivaan väliltä, Teija Palolahden johdolla.

MESSU

Juhannuspäivänä la 24.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Mimosa Mäkinen, kanttorina Teija Palolahti. Kirkkokahvit.

MESSU

Su 25.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Anne Huoponen, kanttorina Teija Palolahti. Kirkkokahvit.

NUORTEN ILTA

Ti 27.6. klo 18-21 tutustutaan Lönnebon rukoushelmiin, grillataan ja paistetaan lettuja kirkon pihalla.

KESÄKAHVIT

Ke 28.6. klo 14 Kauniaisten kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Kansankielinen Raamattu, Anne Huoponen.

H E I N Ä K U U

MESSU

Su 2.7. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Anne Huoponen, kanttorina Teija Palolahti. Kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 5.7. klo 14 Kauniaisten kirkon sisäpihalla (sateella sisällä) Elämänlaatua kiitollisuudesta, past. Hanna Vanonen.

MESSU

Su 9.7. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Anne Huoponen ja kanttorina Mikko Nurmi. Kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 12.7. klo 14 Kauniaisten kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Toisenlainen lahja, Pirjo Luoma.

MESSU

Su 16.7. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Mimosa Mäkinen, kanttorina Mikko Nurmi. Kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 19.7. klo 14 Kauniaisten kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Eläimet ja kristinusko, Mimosa Mäkinen.

MESSU

Su 23.7. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Mimosa Mäkinen, kanttorina Teija Palolahti. Kirkkokahvit.

NUORTEN ILTA

Ti 25.7. klo 18-20 Tutustutaan Lönnebon rukoushelmiin grillataan ja paistetaan lettuja kirkon pihalla. Syyskauden toiminta alkaa 17.8.

KESÄKAHVIT

Ke 26.7. klo 14 Kauniaisten kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Sydänkesän sävyjä, Sonja Holkerinoja.

MESSU

Su 30.7. klo 10 kirkossa, saarna Anne Huoponen ja liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte. Kirkkokahvit