Joulukuun tapahtumat
Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

2018 TULOSSA ÄITIVAELLUS

Lapin ruska kutsuu kaiken ikäisiä äitejä vaellukselle Pyhätunturin maisemiin 16.- 21.9. 2018. Lisätietoja

IMAGINE CHRISTMAS 2017  -JOULUKONSERTTI

Ma 18.12. klo 19  Tomas & Maria Höglund ja Mikael Svarvar  esiintyvät kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 20 €  (10 €, eläk. ja alle 12 v.).

J O U L U N   P Y H Ä T

JOULUAATON HARTAUDET

4. adv. sunnuntai, jouluaatto: Synnyinhetki koittaa, valon valta voittaa

Perhehartaus 24.12. klo 13.30 kirkossa, Anna-Kaisa Tuomi, kantt. Anna Marte sekä Tiro Rohkimainen ja Neuvosten perhe.

Aattohartaus 24.12. klo 15.00 kirkossa, Anne Huoponen ja kantt. Anna Marte, lauluyhtye L’Armonia.

JOULUKIRKKO

Siunattu Maria kuunteli kutsua

Joulupäivänä ma 25.12. klo 9 kirkossa, Mimosa Mäkinen ja kantt. Mikko Nurmi.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT -MESSU

Kellot kaikukaa, laulut raikukaa!

Tapaninpäivänä ti 26.12. klo 10 kirkossa, Anna-Kaisa Tuomi ja kantt. Anna Marte. Kirkkokahvit.

MESSU

1.sunnuntai joulusta, uudenvuodenaatto: Äiti kantoi hiljaa, kypsytellen viljaa

Su 31.12. klo 10 kirkossa, Anna-Kaisa Tuomi ja  kantt. Teija Palolahti. Kirkkokahvit.

UUDENVUODENPÄIVÄN MESSU

Ihmeiden lapsonen

Ma 1.1. klo 10 kirkossa,  Hanna Vanonen ja kantt. Teija Palolahti. Kirkkokahvit.

LOPPIAISEN MESSU

Betlehem, määränpää, kirkkaana loistaa

La 6.1. klo 10 kirkossa. Seurakuntapastori Kari Kuulan tulosaarna, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte. Kirkkokahvit.

KASTEEN SUNNUNTAIN MESSU

Su  7.1. klo 10 kirkossa. Saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Kari Kuula ja kanttorina Anna Marte. Messuun kutsutaan erityisesti vuoden 2017 aikana kastetut perheineen ja kummeineen. Messun jälkeen kirkkokahvit.