Touko-kesäkuun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

T U L O S S A  -  ILMOITTAUDU  NYT

Kesäretki perheille

Ti 19.6. Vivamon Lastenkylään.  Ilm. s-postitse kauniaisten.suom.srk(at) evl.fi tai virastoon p. 050 500 9000 ma-pe klo 10-14.  Tarkemmat tiedot linkki

- - -     - - -    - - -   - - -    - - -    - - -    - - -    - - -    - - -

HELLUNTAINA KAKSIKIELINEN JUMALANPALVELUS

Su 20.5. klo 10 kirkossa, Kari Kuula ja Ulrik Sandelll, kanttorina Teija Palolahti. Jumalanpalveluksen jälk.  kaatuneitten päivän seppeltenlasku hautausmaalla. Ei kirkkokahveja.

RUKOUSTA JA RAAMATUNLUKUA

Ma 21.5. klo 18.30 Huom. toukokuussa piiri kokoontuu Kauniaisten kirkolla.

MARTAT JA MARIAT

To 24.5. klo 12 kansainvälisen työn ja lähetyksen ryhmä. Munkkitalkoot kirkon keittiöllä.

MUNKKEJA YHTEISVASTUULLE Granipäivänä

Granipäivänä to 24.5. klo 17 alkaen myydään Kauniaisten keskustassa munkkeja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

JUKKA & TOVE LEPPILAMPI ja MARZI NYMAN Granipäivän konsertissa

To 24.5. klo 19.30 Kauniaisten kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Yhteisvastuukeräykselle.

MESSU

Su 27.5. klo 10 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte. Mukana kitaristi Andrzej Wilkus, musiikkina mm. Jyrki Linjaman Kitarasonaatti. Kirkkokahvit.

HYVÄN TUULEN YSTÄVÄKERHO

Ti 29.5. klo 13 keväinen grillijuhla kirkon pihassa.

NUORTENILTA

To 30.5. klo 18 nuortentiloissa.

K  E  S  Ä  K  U  U

PYHÄKOULU – LASTEN OMA KIRKKO

Su 3.6. klo 9.45 kirkon kerhorakennuksessa  päiväkerhon tiloissa. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Pienimmät osallistuvat oman aikuisen kanssa.

MESSU

Su 3.6. klo 10 kirkossa, saarna Silja Hyvärinen, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina William Häggblom. Kirkkokahvit.

MESSU

Su 10.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Kari Kuula, kanttorina William Häggblom. Kirkkokahvit.

NUORTEN ILTA

Ti 12.6. klo 18-21 grillataan / paistetaan lettuja kirkon pihalla.

KESÄKAHVIT

Ke 13.6. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä).

MESSU

Su 17.6. klo 10 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Kari Kuula, kanttorina William Häggblom. Kirkkokahvit.

NUORTEN ILTA

Ti 19.6. klo 18-21 grillataan / paistetaan lettuja kirkon pihalla.

KESÄKAHVIT

Ke 20.6. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä).

JUHANNUSPÄIVÄN MESSU

La 23.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Anna-Kaisa Tuomi, kanttorina Anna Marte. Kirkkokahvit.

MESSU

Su 24.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Kari Kuula, kanttorina Anna Marte. Kirkkokahtvit.

KESÄKAHVIT

Ke 27.6. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä).

orvokkeja