Sonja, Tiro ja Kari talvisessa maisemassa
Nuorisotiimi toivottaa tervetulleeksi toimintaan

Nuoret – Granut

KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Nuorten toiminta

Nuorten illat

Kevään ja kesällä ei ole säänöllistä toimintaa. Järjestämme pistotapahtumia, joista ilmoitamme Instagramissa Granutnuoret-tilillä.

Syksyllä koulujen aloitettua nuorten iltaa vietetään lähes joka torstai klo 16-18 Sebastoksessa, Kauniaistentie 11, (kirjaton vieressä). Tule koulusta suoraan tai lähde suoraan harkoihin. Tule sille ajalle kun ehdit. Ohjelma muokkautuu osallistujien kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Tarjolla kevyttä välipalaa.

Isoskoulutus

Tutustu seurakuntamme isoskoulutukseen tästä linkistä.

Yö kirkolla

Kirkkomme on peruskorjauksen alla. Seuraava Yö kirkolla -tapahtuma järjestetään todennäköisesti marraskuussa.

Vaellusmainos

Granut-messu

Keväällä 2022 ei ole Granut -messuja.

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 17–18. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään etkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 16 alkaen. Linkki avautuu uudessa välilehdessä