Sonja, Tiro ja Kari
Nuorisotyön tiimi toivottaa tarvetulleeksi!

Nuoret – Granut

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Nuorten toiminta

Nuorten illat

Kevään ja kesällä ei ole säänöllistä toimintaa. Järjestämme pistotapahtumia, joista ilmoitamme Instagramissa Granutnuoret-tilillä (linkki).

Nuorten illat alkavat to 18.8. Nuorten iltoja vietetään lähes joka torstai klo 16-18 Sebastoksessa, Kauniaistentie 11, (kirjaston vieressä). Tule sille ajalle kun ehdit. Tule koulusta suoraan tai lähde suoraan harkoihin. Ohjelma muokkautuu osallistujien kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Tarjolla kevyttä välipalaa.

Nuorten leiri 24.-25.9.2022

Lähde mukaan Elämännokkaan! Ilmoittaudu tästä linkistä.

Leirillä vietetään aikaa yhdessä touhuten, laulaen, rukoillen ja syöden.

Isoskoulutus

Tutustu seurakuntamme isoskoulutukseen tästä linkistä.

Yö kirkolla

Kirkkomme on peruskorjauksen alla. Joten pidämme taphtumista taukoa tilan puutteen vuoksi. Seuraava Yö kirkolla -tapahtuma järjestetään todennäköisesti marraskuussa, remontin jälkeen.

Vaellusmainos

Granut-messu

Vuonna 2022 ei ole Granut -messuja.

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 17–18. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään etkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 16 alkaen. Linkki avautuu uudessa välilehdessä