Legonäyttely Kauniaisten kirkolla la 28.9. klo 12-17 ja su 29.9. klo 12-15

Tästä ilmoittaudut näytteilleasettajaksi. Kaikenlaiset mallit ovat tervetulleita. Voit siis tuoda itse keksimiäsi rakennelmia tai valmiiden sarjojen malleja.

Voit halutessasi antaa nimen installaatiollesi ja kertoa rakentajan nimen. Ne ilmoitetaan yleisölle mallisi vierellä olevalla lapulla. Voit myös "esiintyä" nimettömänä.

Mallit laitetaan pöydille. Pöytien syvyys on 70 cm ja leveyttä varaamme niin paljon kuin mallisi vaativat. Alla kysytään arvio tarvitsemastasi tilasta.

Voit jättää mallit kirkolle yleisön ihailtavaksi. Olet myös tervetullut "päivystäjäksi" omien malliesi lähelle. Ihmiset saattavat hyvinkin haluta tavata rakentajamestarin.

Yleisö ei kosketa mallejasi. Paikalla on aina seurakunnan henkilökuntaa valvomassa malleja, mutta huomaathan että emme voi loppuun asti taata niiden turvallisuutta.

Yleisö äänestää suosikki-installaatiot. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan. Kaikki näytteilleasettajat saavat pienen muiston tapahtumasta.

Näytteilleasettaja tuo mallinsa kirkolle la 28.9. klo 10-12 ja noutaa ne kirkolta su 29.9. klo 15-16. Muutkin ajat ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Lisätietoja pastori Kari Kuula, 0505908308 kari.kuula@evl.fi


 

urut