Maaliskuun ja huhtikuun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

MESSU

Su 24.3. klo 10 kirkossa, saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Kari Kuula ja kanttorina Anna Marte, Kirkkokuoro avustaa, kirkkokahvit.

SIIONINVIRSIVEISUUT

Su 24.3. klo 12 Siioninvirsiveisuut kirkon alakerran takkahuoneessa. Tervetuloa veisaamaan uudistettuja Siionin virsiä.  Järj. Kauniaisten suom. srk ja Herättäjäyhdistys.

TAHDON LAULAA -KONSERTTI

Su 24.3. klo 18 Kauniaisten kirkossa. Sarastus -yhtye, Kristiina Olanto, Jorma Tapio, Harri Taittonen. Vapaa pääsy, ohjelma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

PERHEKERHO

Ma 25.3. klo 9.30 Sebastoksen toimitilassa, Arjen varaventtiilit, lapsi- ja perhetyöntekijä Sanni Hackman.

MAANANTAIKAHVILA JA VARTIN HARTAUS

Ma 25.3. klo 12.45 vartin hartaus ja klo 13-15 kahvila Sebastoksen toimitilassa.

ILON RYHMÄ

Ti 26.3. klo 15 mielenterveysryhmä Sebastoksen toimitilassa. Järj. srk:t ja kaupunki.

KESKUSTELEVAT NAISET

To 28.3. klo 14 Sebastoksen toimitilassa. Jatkuva luopuminen elämässä, mukana Marjatta Laitinen.

NUORTEN ILTA

To 28.3. klo 18 kirkon kerhorakennuksen nuortentiloissa.

MESSU

Su 31.3. klo 10 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Teija Palolahti. Kauniaisten kamarikuoro GÖR avustaa, joht. Satu Simola. Kirkkokahveilla Gideonit esittelevät työtään.

PARAS LEIKKI IKINÄ - MIKÄ SE ON?

Perheiden pyhäpäivä kirkolla toimintapäivä su 31.3. klo 15.00 – 17.30. Monenlaisia leikkejä ja pelejä sekä kirkkohetki ja päivällinen. Vapaaehtoinen ruokamaksu perhekerhon kummipojalle Keniaan.

H U H T I K U U

PERHEKERHO

Ma 1.4. klo 9.30 Sebastoksen toimitilassa.

MAANANTAIKAHVILA JA VARTIN HARTAUS

Ma 1.4. klo 12.45 vartin hartaus ja klo 13-15 kahvila Sebastoksen toimitilassa.

RUKOUSTA JA RAAMATUN LUKUA

Ma 1.4. klo 18.30 Sebastoksen toimitilassa.

HYVÄN TUULEN YSTÄVÄKERHO

Ti 2.4. klo 13 kirkon yläsalissa. Virsi ja säveltäjä, säveltäjä Jyrki Linjama.

ILON RYHMÄ

Ti 2.4. klo 15 mielenterveysryhmä Sebastoksen toimitilassa. Järj. srk:t ja kaupunki

KORTTIPAJA

Tule askartelemaan onnittelukortit kevään ja kesän juhliin. To 4.4. klo 13 – 16 Sebastoksen toimitilassa. Voit tuoda kuviollisia servettejä. Tarvikkeet saa Sebastoksessa (pieni tarvikemaksu, opastus korttien tekoon). Tied. Pirjo Luoma.

MESSU

Su 7.4. klo 10 kirkossa, saarna teol. maist. Mila Knuth, liturgia Kari Kuula, kanttorina Teija Palolahti. Espoon työväenopiston musikaaliluokka, Sonja Hendunen, piano avustavat. Kirkkokahvit.

PERHEKERHO

Ma 8.4. klo 9.30 Sebastoksen toimitilassa, Matka pääsiäiseen. Ma 15.4. ei kerhoa, hiljainen viikko.

MAANANTAIKAHVILA JA VARTIN HARTAUS

Ma 8.4. klo 12.45 vartin hartaus ja klo 13-15 kahvila Sebastoksen toimitilassa.

ILON RYHMÄ

Ti 9.4. klo 15 mielenterveysryhmä Sebastoksen toimitilassa. Järj. srk:t ja kaupunki

OMAISHOITAJAT

Ke 10.4.klo 15.30 kokoontuminen Sebastoksen toimitilassa.

MARTAT JA MARIAT

To 11.4. klo 12 kirkon yläsalissa kansainvälisen työn ryhmä. Mukana Kristittynä Suomessa ryhmä ja Marja-Kaarina Marttila Suomen Raamattuopistolta.

NUORTEN ILTA

To 11.4. klo 18 kirkon kerhorakennuksen nuortentiloissa.

PYHÄKOULU – LASTEN OMA KIRKKO

Su 14.4. klo 9.45 kirkon kerhorakennuksessa päiväkerhon tiloissa. Kaikkein pienimmät lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa ja 4-vuotta täyttäneet voivat osallistua itsenäisesti.

MESSU

Su 14.4. klo 10 kirkossa, saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit. Klarinettiyhtye Granetti avustaa.

Hiljainen viikko ja pääsiäinen

PÄÄSIÄISEN VAELLUSNÄYTELMÄ KAIKENIKÄISILLE

Ma 15.4. klo 11.15 Kauniaisten kirkossa.

HILJAISEN VIIKON ILTAKIRKKO

Ma 15.4. klo 19 Sebastoksen toimitilan kappelissa, Anna-Kaisa Tuomi ja Teija Palolahti.

KONSERTTI

Ti 16.4. klo 18.30 Kauniaisten kirkossa. Valkea Ensemble. Mm. A. Vivaldin musiikkia. Ohjelma 10 € Suomen Punaisen Ristin hyväksi. Vapaa pääsy.

HILJAISEN VIIKON ILTAKIRKKO

Ke 17.4. klo 19 Sebastoksen toimitilan kappelissa, Mimosa Mäkinen ja Teija Palolahti.

KIIRASTORSTAIN EHTOOLLISHARTAUS

To 18.4. klo 15 Sebastoksen toimitilan kappelissa, Anna-Kaisa Tuomi, Pirjo Luoma ja Teija Palolahti.

KIIRASTORSTAIN EHTOOLLISKIRKKO

To 18.4. klo 20 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Mimosa Mäkinen, Sonja Holkerinoja avustaa ja kanttorina Teija Palolahti. AccaBella -kuoro avustaa.

PITKÄPERJANTAIN JUMALANPALVELUS

Pe 19.4. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Kari Kuula, kanttorina Anna Marte.

KONSERTTI

Pitkäperjantaina 19.4. klo 15 Kauniaisten kirkossa. G.B. Pergolesi: Stabat Mater. Anna Marte sopraano, Eeva Semerdjiev altto, FiBOn jousiyhtye. Vapaa pääsy.

PÄÄSIÄISPÄIVÄN MESSU

Su 21.4. klo 10 kirkossa, saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte, lauluyhtye L’Armonia avustaa. Kirkkokahvit.

2. PÄÄSIÄISPÄIVÄN MESSU

Ma 22.4. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Kari Kuula, kanttorina William Häggblom. Kirkkokahvit.

KESKUSTELEVAT NAISET

To 25.4. klo 14 Sebastoksen toimitilassa.

NUORTEN ILTA

To 25.4. klo 18 nuortentiloissa.

MESSU

Su 28.4. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte, nuorten bändi, kirkkokahvit. Rippikoulusunnuntai, isosten tehtävään siunaaminen.

PERHEKERHO

Ma 29.4. klo 9.30 Sebastoksen toimitilassa, kaikille yhteiset naamiaiset.

MAANANTAIKAHVILA JA VARTIN HARTAUS

Ma 29.4. klo 12.45 vartin hartaus ja klo 13-15 kahvila Sebastoksen toimitilassa.

RUKOUSTA JA RAAMATUN LUKUA

Ma 29.4. klo 18.30 Sebastoksen toimitilassa.

HYVÄN TUULEN YSTÄVÄKERHO

Ti 30.4. klo 13 yläsalissa.  Muisti ja muistin huolto, muistiluotsi, Andrea Lorenz-Wilde.

ILON RYHMÄ

Ti 30.4. klo 15 mielenterveysryhmä Sebastoksen toimitilassa. Järj. srk:t ja kaupunki.

krookukset hangella