Heinäkuun - elokuun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

MESSU

Su 14.7. klo 10 kirkossa, pastori Susanna Lönnqvist ja kanttori Lasse Mäki, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 17.7. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Susanna Lönnqvist ja Anna Marte.

MESSU

Su 21.7. klo 10 kirkossa, pastori Susanna Lönnqvist ja kanttori Anna Marte, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 24.7. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Mikä on perhe? Sanni Hackman ja Anna Marte.

NUORTENILTA

To 25.7. klo 18-20 kirkon nuortentiloissa. Sään salliessa grillataan ja paistetaan lettuja. Lyhyt hiljentyminen illan aikana.

MESSU

Su 28.7. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 31.7. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Rukoushelmien kertomaa, Mimosa Mäkinen ja kanttori Lasse Mäki.

E L O K U U

MESSU

Su 4.8. klo 10 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Lotta Skog, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 7.8. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Teijan laulukoulu. Teija Palolahti ja Pirjo Luoma.

MESSU

Su 11.8. klo 10 kirkossa, saarna teol. maist. Mila Knuth, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

EKALUOKALAISTEN KOULUTIELLE SIUNAAMINEN

Ti 13.8. klo 18.30 kirkossa. Mehu- ja pullatarjoilu kirkon aulassa.

MESSU

Su 18.8. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

NUORTEN AVOIMET OVET

Parillisen viikon maanantaisin alkaen 19.8. klo 15.30 – 18.00 tule tapaamaan kavereita kirkon nuortentilaan. Voit mm. pelata, soittaa, tehdä välipalaa ja läksyjä.

ILTAMESSU

Su 25.8. klo 18 (huom. aika) kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Kari Kuula ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

LIGHT OF LOVE -KONSERTTI

Ke 28.8. klo 19 Kauniaisten kirkossa. Maria Sarmanto, laulu, Heikki Sarmanto, piano ja Junnu Aaltonen, huilu. Heikki Sarmannon musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Kirkon Ulkomaanavun hyväksi.

KONFIRMAATIOMESSU

La 31.8. klo 10 kirkossa, Piispala 1. ryhmä.  Saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Kari Kuula ja kanttorina Anna Marte.

KONFIRMAATIOMESSU

La 31.8. klo 13 kirkossa, Piispala 2. ryhmä. Saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte.

MESSU JA KONFIRMAATIO

Su 1.9. klo 10 kirkossa, Piispala 3. ryhmä. Saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte. Ei kirkkokahveja.

kukkaniitty