Tammikuun ja helmikuun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

31.1.2021 asti seurakunnan  kokoava viikko- ja ryhmätoiminta on keskeytetty.

Jumalanpalvelukset toimitetaan kirkossa ilman läsnäolevia seurakuntalaisia, paikalla ovat vain jumalanpalvelusten toimittajat. Jumalanpalvelukset striimataan eli suoratoistetaan seurakunnan Facebook -sivuston kautta osoitteessa www.facebook.com/kauniaisten.suomalainen.seurakunta.  Rekisteröitymistä Facebookiin ei tarvita. Kun Facebook pyytää kirjautumaan - klikkaa kohtaa "ei nyt" ja  sen jälk. klikkaa jumalanpalveluksen päivitys auki.

Ajankohtaiset tiedot päivitetään srk:n kotisivuille. Seuraamme viranomaisohjeita ja pyrimme jatkamaan toimintaa heti kun se on koronarajoitusten mukaan mahdollista.

JUMALANPALVELUS
Su 24.1. klo 10 kirkossa, saarna teol.harj. Liisa Lahdelma, liturgia Anna-Kaisa Tuomi, kanttorina Anna Marte.

JUMALANPALVELUS
Su 31.1. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula liturgia Mimosa Mäkinen ja teol. harj. Liisa Lahdelma kanttorina Anna Marte.

JUMALANPALVELUS
Su 7.2. klo 10 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Kari Kuula ja kanttorina Anna Marte.

Su 14.2. klo 10
kirkossa, saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte. Yhteisvastuukeräyksen aloitus.

Su 21.2. klo 10
kirkossa, saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Teija Palolahti

Su 28.2. klo 1
0 kirkossa, saarna Katja Kujanpää, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Teija Palolahti.