Huhtikuun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

30.4.2021 asti voimassa olevien viranomaisohjeiden mukaan  seurakunnan  kokoava viikko- ja ryhmätoiminta on keskeytetty. Ei koske lasten päiväkerhotoimintaa ulkona.

JUMALANPALVELUKSET TOIMITETAAN KIRKOSSA ILMAN LÄSNÄOLEVIA SEURAKUNTALAISIA, paikalla ovat vain jumalanpalvelusten toimittajat.

JUMALANPALVELUKSET STRIIMATAAN (suoratoistetaan) seurakunnan Facebook -sivuston kautta osoitteessa www.facebook.com/kauniaisten.suomalainen.seurakunta.  Rekisteröitymistä Facebookiin ei tarvita. Kun Facebook pyytää kirjautumaan - klikkaa kohtaa "ei nyt" ja  sen jälk. klikkaa jumalanpalveluksen päivitys auki.

Ajankohtaiset tiedot päivitetään srk:n kotisivuille. Seuraamme viranomaisohjeita ja pyrimme jatkamaan toimintaa kun se on koronarajoitusten mukaan mahdollista.

EHTOOLLINEN SUORATOISTETUN MESSUN JÄLKEEN

Jaamme ehtoollista striimatun messun jälkeen sunnuntaisin Kauniaisten kirkon alakerran takkahuoneessa klo 11 - 11.45 välisenä aikana.

Voit käydä nauttimassa messussa siunatun ehtoollisen tänä aikana papin kanssa. Ehtoollista jaetaan striimatun messun päätteeksi toistaiseksi koronarajoitusten ajan. Noudatamme yleisörajoituksia (enintään 6 ihmistä sisällä samaan aikaan), maskisuositusta, turvavälejä ja hygieniaohjeita.

VAUVAKERHO
Kokoontuu etäyhteyksin parillisten viikkojen torstaina klo 10.15–11.15. Ilmoittautumiset perhetyöntekijälle susan.hackman@evl.fi

PÄÄSIÄISIKKUNAT
Kirkon sisäpihan ikkunoissa erilaisia pääsiäiseen liittyviä asetelmia koko perheen katseltavaksi su 11.4. asti. Ikkunoiden välityksellä voi tehdä pienen matkan hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumiin.

Su 11.4. klo 10
  saarna Riitta Laakio, liturgia Kari Kuula ja kanttorina Teija Palolahti.

Su 18.4. klo 10
 Kari Kuula, Mimosa Mäkinen, Anna Marte, Tiro Rohkimainen.

Su 25.4. klo 10
 Kari Kuula, Mimosa Mäkinen, kanttorina Anna Marte.