Kesän tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

Ajankohtaiset tiedot päivitetään srk:n kotisivuille. Seuraamme viranomaisohjeita ja tarvittaessa päivitämme sivuston tietoja.

Nyk. viranomaisohjeet ovat voim. 15.6. -14.7. asti. Tarkista ajantasaiset tiedot kulloinkin lähempänä olevaa ajankohtaa verkkosivuiltamme.

Kaikki seurakunnan tilaisuudet voidaan järjestää sisällä ja ulkona ilman henkilörajoituksia, kunhan riittävästä etäisyydestä, hyvästä hygieniasta ja kasvomaskin käytöstä huolehditaan.
Kauniaisten kirkkoon (kirkkosali + alasali) mahtuu yhteensä 100 henkilöä niin, että riittävä etäisyys toteutuu. Yläkerran seurakuntasaliin mahtuu yhteensä 40 henkilöä ja Sebastoksen kappeliin yhteensä 20 henkilöä riittävin etäisyyksin.

Messujen suoratoistoa jatketaan 30.6. asti (seurakuntalaisia ei kuvata), jonka jälkeen striimattu messu on kerran kuukaudessa.

Kiinnitämme edelleen erityistä huomiota terveysturvallisuuden toteutumiseen, turvaväleihin ja hygieniavaatimuksiin. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille.

KESÄTREFFIT KIRKONMÄELLÄ

Ke 16.6. klo 14 Liikuttavia hetkiä, Mimosa Mäkinen ja Teija Palolahti.

Su 20.6. klo 10
 Anne Huoponen ja kantt. Teija Palolahti, kirkkokahvit. Messu myös striimataan (seurakuntalaisia ei kuvata).

KESÄTREFFIT KIRKONMÄELLÄ

Ke 23.6. klo 14 Aterioiminen luo yhteyttä? Anne Huoponen ja Teija Palolahti.

Juhannuspäivänä 26.6. klo 10
 Anne Huoponen ja kantt. Lasse Mäki. Messu myös striimataan (seurakuntalaisia ei kuvata).

MESSU JA KIRKKOKAHVIT

Su 27.6. klo 10 saarna Hanna-Riikka Söderlund, liturgia Anne Huoponen ja kantt. Teija Palolahti. Messu myös striimataan (seurakuntalaisia ei kuvata).

KESÄTREFFIT KIRKONMÄELLÄ

Ke 30.6. klo 14 Leikkejä ja aivopähkinöitä, Sanni Hackman ja Teija Palolahti.

KESKIKESÄN TILAISUUDET KIRKOLLA

MESSU JA KIRKKOKAHVIT  heinä-elokuussa Kauniaisten kirkossa klo 10.00.

Su 4.7. Anne Huoponen ja kantt.Teija Palolahti. (messu myös striimataan - seurakuntalaisia ei kuvata)

Su 11.7. Anne Huoponen ja kantt. Anna Marte.

Su 18.7. Kari Kuula ja kantt. Anna Marte.

Su 25.7. saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Kari Kuula ja musiikissa kanttori Anna Marte sekä Heidi Simomaa ja Sampo Villanen, viulut (Leclair, Vivaldi).

Su 1.8. saarna Hanna-Riikka Söderlund, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kantt. Teija Palolahti. (messu myös striimataan - seurakuntalaisia ei kuvata)

Su 8.8. saarna Pauli Tuohioja, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Teija Palolahti.

Su 15.8. Mimosa Mäkinen ja kantt. Anna Marte.

Su 22.8. saarna Hanna-Riikka Söderlund, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kantt. Teija Palolahti.

Su 29.8. saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Mimosa Mäkinen ja kantt. Teija Palolahti.

KESÄTREFFIT KIRKON SISÄPIHALLA keskiviikoisin klo 14.00   (11.8. asti)

Ke 7.7. Suuret ja pienet yhdessä, Anne Huoponen ja Anna Marte.

Ke 14.7. Remonttilauluja ja muutostarinoita, Hanna-Riikka Söderlund ja Anna Marte.

Ke 21.7. Kuuntelemisen ihana taito, Kari Kuula ja Anna Marte.

Ke 28.7. Kiinan Suomen Lähetysseuran Kiinan työn aluejohtaja Ilse Paakkinen vierailee, mukana myös Anna-Kaisa Tuomi ja Teija Palolahti.

Ke 4.8. Mistä olen kotoisin - maakuntalauluja, Pirjo Luoma ja Teija Palolahti.

Ke 11.8. Nuoren seurakunnan veisuja, Tiro Rohkimainen ja Anna Marte.

VALOJA JA VARJOJA

Miniurkukonsertti Kauniaisten kirkossa - Heli Peitsalo, urut. To 22.7. klo 13.30. Vapaa pääsy.

EKALUOKKALAISTEN KOULUTIELLE SIUNAAMINEN

To 12.8. klo 18.30 Kauniaisten kirkolla.