Tammikuuu Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

Ajankohtaiset tiedot päivitetään srk:n kotisivuille. Seuraamme viranomaisohjeita ja tarvittaessa päivitämme sivuston tietoja.
Tarkista ajantasaiset tiedot kulloinkin lähempänä olevaa ajankohtaa verkkosivuiltamme.

Kiinnitämme edelleen erityistä huomiota terveysturvallisuuden toteutumiseen, riittäviin etäisyyksiin ja hygieniavaatimuksiin. Tilaisuuksissamme on voimassa maskisuositus.

T A M M I K U U

HUOM.  voimassa olevien viranomaisrajoitusten mukaan seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 31.1. asti (piirit, kerhot) lukuunottamatta diakonisia ryhmiä ja lasten ja nuorten toimintaa.

Ti 11.1. klo 15

MESSU MYÖS SUORATOISTETAAN
Su 16.1. klo 10
kirkossa, saarna past. Jussi Ikkala ja liturgia Anna-Kaisa Tuomi, kanttorina Anna Marte. Messuun voidaan viranomaisrajoituksen mukaan ottaa max 30 hlöä. Ei kirkkokahveja. Messu myös suoratoistetaan srk:n Facebook-sivun kautta (seurakuntalaisia ei kuvata).

Ti 18.1. klo 15

JUMALANPALVELUS MYÖS RADIOIDAAN
Su 23.1. klo 10
kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Kari Kuula ja musiikissa kanttori Anna Marte, Tiro Rohkimainen ja Lasse Mäki. Singing Suns -lapsikuorolaisia avustamassa, kirkkokahvit. jp radioidaan Yle Radio 1 kautta.  Jumalanpalvelukseen voidaan viranomaisrajoituksen mukaan ottaa max 30 hlöä. Ei kirkkokahveja.

Ti 26.1. klo 15

MESSU MYÖS SUORATOISTETAAN
Su 30.1. klo 10
kirkossa, saarna teol yo Danja Ojala, liturgia Mimosa Mäkinen kanttorina Anna Marte. Messuun voidaan viranomaisrajoituksen mukaan ottaa max 30 hlöä. Ei kirkkokahveja. Messu myös suoratoistetaan srk:n Facebook -sivun kautta (seurakuntalaisia ei kuvata).

KONSERTTI SUORATOISTETAAN
Su 30.1. klo 18
 Kauniaisten kirkosta, "Armas Järnefeltin pianoteoksia" Janne Oksanen, piano. Konsertti suoratoistetaan seurakunnan Facebook -sivun kautta.

Tulossa helmikuussa  - Tarkista lähempänä ajankohtaa kotisivuilta viranomaisrajoitukset ja tilaisuustiedot.

ENGLISH DISCUSSION GROUP
Do you want to share your thoughs in English? This is for you. We will discuss on different topics. Meetings are run by Dr Tiia Sahrakorpi and pastor Kari Kuula, tel. 050 590 8308. Wed 2.2., 9.2., 16.2 and 23.2. at 18.00 - 19.30 Kauniainen Church. Wed 26.1. topic will be The magic of positive feedback.

MONIKULTTUURISET PERHEET -RYHMÄ
Joka toinen lauantai
 klo 9.30 -11 Sebastoksessa: 5.2., 19.2., 5.3., 19.3.Ryhmä on tarkoitettu monikulttuuri- tai maahanmuuttajaperheille. Ryhmässä puhutaan suomea. Riittää, että osaa kieltä vähän ja ryhmän aikana voi oppia lisää suomea. Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostilla yilcedmilena@yahoo.es Ryhmää ohjaa Milena Raitmaa.

SUURIA KYSYMYKSIÄ. LUENTO- JA KESKUSTELUSARJA RAAMATUSTA JA ELÄMÄSTÄ

PERUTTU ryhmätoiminta 31.1. asti  :   Ma 31.1. klo 18.00 Kauniaisten kirkolla. Miksi Jumala ei auta? Kärsimyksen ongelma Vanhassa testamentissa. Kari Kuula.  Ma 7.2. klo 18.00 Elämän tarkoitusta etsimässä. Masennusta, merkitystä ja tunnetta Vanhassa testamentissa. Mimosa Mäkinen. Ma 14.2. klo 18.00 Mitä on usko Jumalaan? Roomalaiskirjeen teologia. Kari Kuula.  Ma 21.2. klo 18.00 Onnellisen elämän resepti. Suuntaviittoja Paavalilta. Kari Kuula