Toukokuun ja kesäkuun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

KESÄRETKI MUUMIMAAILMAAN

Ti 18.6. lähtö Naantaliin klo 9 ja paluu klo 18.30. Maksu bussissa, aik. 25 €, lapset alk. 2 v. 20 €. (sis. matkat, sis.pääsy + paluumatkan eväät). Lounas omakustanteinen. Ilm. 7.6. menn. kerhossa tai srk:n kotisivuilla kohdassa lapset ja perheet/retket ja leirit. Lisätietoja perhetyöntekijältä p. 050 3722 410.

ÄITISEMINAARI SYKSYLLÄ – ILMOITTAUDU NYT

Äitiseminaari kutsuu kaikenikäisiä äitejä hengähtämään hetkeksi Riuttarannan leirikeskukseen Vihtiin 28.– 29.9.2019. Tarjolla on viihtyisää yhdessäoloa, herkullista ruokaa, saunomista, hemmottelua ja rentoutumista oman huoneen rauhassa. Seminaariohjelmassa luentoja voimavaroista ja yhteistä työskentelyä teeman parissa. Mukana perhetyöntekijä Sanni Hackman ja lastenohjaaja Taru Lapinharju. Kuljetukset omilla tai kimppakyydeillä. Täysihoito hinta 50 €. Ilmoittautuminen sähköpostitse susan.hackman(at)evl.fi 1.9. mennessä. Lisätietoja: Sanni Hackman 050 3722 410.

----- ---- --- ---- --- ----

MARTAT JA MARIAT

To 23.5. klo 10 kirkon yläsalissa kansainvälisen työn ryhmä. Granipäivä, paistamme munkkeja Yhteisvastuun hyväksi.

MUNKKEJA YHTEISVASTULLE

To 23.5. Granipäivänä klo 17 alk. myydään munkkeja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Kauniaisten keskustassa.

CLUB FOR FIVE: HILJAINEN HETKI -KIRKKOKONSERTTI

To 23.5. kello 19.30 Kauniaisten kirkossa Granipäivän konsertti. Club for Fiven Hiljainen Hetki –kirkkokonsertteja kuullaan keväällä ja kesällä 2019 eri puolilla Suomea. Kauniaisten konserttiin myydään ohjelmia 10 € / kpl Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Ohjelmamyynti alkaa klo 18.30 kirkon aulassa.

PERHEPUISTO

Kirkon leikkipuistossa ulkoillaan ja leikitään pe 24.5. ja ma 27.5. klo 10 - 12. Omat grillattavat mukaan.

MESSU

Su 26.5. klo 10 kirkossa, saarna Mimosa Mäkinen, liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

RUKOUSTA JA RAAMATUN LUKUA

Ma 27.5. klo 18.30 Sebastoksen toimitilassa.

HYVÄN TUULEN YSTÄVÄKERHO

Ti 28.5. klo 13 grillijuhla kirkon pihalla.

HELATORSTAIN MESSU

To 30.5. klo 10 kirkossa, saarna Anna-Kaisa Tuomi, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

KONSERTTI

Pe 31.5. klo 18 Kauniaisten kirkossa. Vocalensemblen Alicia esiintyy, johtaa EvaMarie Agnelied. Ohjelma 10 e Kirkon Ulkomaanavun hyväksi.

K E S Ä K U U

MESSU

Su 2.6. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula ja liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte, kirkkokahvit.

PYHÄKOULU – LASTEN OMA KIRKKO

Su 9.6. klo 9.45 kirkolla kerhorakennuksen päiväkerhotiloissa.

MESSU

Su 9.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Pauli Tuohioja kanttorina Teija Palolahti, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 12.6. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Suvivirsi 2019, Pirjo Luoma ja Teija Palolahti.

MESSU

Su 16.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Anna-Kaisa Tuomi, kanttorina Teija Palolahti, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 19.6. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). Kehollinen rukous, Anna-Kaisa Tuomi ja Teija Palolahti.

JUHANNUSPÄIVÄN MESSU

La 22.6. klo 10 kirkossa, saarna teologian maisteri Mila Knuth ja liturgia Mimosa Mäkinen, kanttorina Lasse Mäki, kirkkokahvit.

MESSU

Su 23.6. klo 10 kirkossa, saarna ja liturgia Anna-Kaisa Tuomi, kanttorina Teija Palolahti, kirkkokahvit.

KESÄKAHVIT

Ke 26.6. klo 14 kirkon sisäpihalla (sateella sisällä). "Mistä tietää, että Jumala on olemassa?

Paavalin vastaus."  Kari Kuula ja Teija Palolahti

MESSU

Su 30.6. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Teija Palolahti kirkkokahvit.

valkoinen syreeni