Kauneimmat Joululaulut
Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

Kauneimmat Joululaulut keräävät joka vuosi yli miljoona suomalaista laulamaan rakkaimpia joululauluja ja tekemään hyvää antamalla lahjan lähimmäisillemme kehitysmaissa. Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun. Lahjoitusvaroin tarjotaan kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Näin parannetaan erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Lahjoittaa voit Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa tai verkkosivujen kautta.

LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Su 1.12. klo 15 Kauniaisten kirkossa, mukana lapsikuoro ja päiväkerholaiset.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Ke 11.12. klo 19 ravintola Moms, Kauniaisten keskustassa.

NUORTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT

To 12.12. klo 19 Kauniaisten kirkossa.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Pe 13.12. klo 15 lounaskahvila Lähellä Delissä Kauniaisten keskustassa.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT JA MYYJÄISET

Su 15.12. klo 16  Kauniaisten kirkossa, mukana AccaBella -kuoro Teija Palolahden johdolla. Laulutilaisuuden jälkeen myyjäiset lähetystyön hyväksi kirkolla.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT -MESSU

Tapaninpäivänä to 26.12. klo 10  Kauniaisten kirkossa, liturgia ja saarna Mimosa Mäkinen ja kanttorina Lasse Mäki. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tervetuloa mukaan laulamaan ja tekemään hyvää!

Kauneimmat Joululaulut