Joulun tapahtumat Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa

KOKO PERHEEN JOULUKONSERTTI

Ke 18.12. klo 18 kirkossa, Kauniaisten kamarikuoro GÖR, joht. Satu Simola. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

NELJÄNNEN ADVENTTISUNNUNTAIN MESSU

Su 22.12. klo 10 kirkossa, saarna Kari Kuula, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttorina Anna Marte. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

JOULUAATON PERHEHARTAUS

Ti 24.12. klo 13.30 kirkossa, Mimosa Mäkinen ja kanttori Anna Marte, Neuvosten perheorkesteri ja Tiro Rohkimainen.

JOULUAATON HARTAUS

Ti 24.12. klo 15.00 kirkossa, Anna-Kaisa Tuomi ja kanttori Anna Marte, lauluyhtye L'Armonia.

JOULUPÄIVÄN AAMUKIRKKO

Joulupäivänä ke 25.12. klo 9.00 kirkossa, Kari Kuula ja kanttori Anna Marte, Kirkkokuoro avustaa.

TAPANINPÄIVÄN KAUNEIMMAT JOULULAULUT -MESSU

Tapaninpäivänä to 26.12. klo 10 kirkossa, Mimosa Mäkinen ja kanttori Lasse Mäki. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

MESSU

Su 29.12. klo 10 kirkossa, Anna-Kaisa Tuomi ja kantt. Teija Palolahti. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

UUDENVUODENPÄIVÄN MESSU

Ke 1.1. klo 10 kirkossa, saarna TM Mila Knuth, liturgia Mimosa Mäkinen ja kanttori William Häggblom. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

MESSU

Su 5.1. klo 10 kirkossa, Kari Kuula ja kanttori William Häggblom. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

LOPPIAISEN MESSU

Ma 6.1. klo 10 kirkossa, Mimosa Mäkinen ja kanttori William Häggblom. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

Hyvää joulua!