Pianokonsertti suoratoistettuna - Janne Oksanen

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Armas Järnefeltin pianoteoksia

Janne Oksanen julkaisi 19.11.2021 toisen sooloalbuminsa nimellä "Armas Järnefelt: Complete Piano Works". Levy sisältää 22 Järnefeltin pianokappaletta, joista 15 ovat ennen julkaisemattomia.

Kauniaisten kirkon tammikuinen konsertin kesto on noin 60 minuuttia ja se sisältää poikkileikkauksen Järnefeltin pianomusiikista, hiteistä kuten "Berceuse" ja "Solsken" harvinaisempiin helmiin, kuten "Allegro con brio" ja "Valssi e-molli". Mukana on myös Wagner/Lisztin Liebestod (Järnefelt johti aikanaan mm. kaikki Wagnerin oopperat) ja muutama Toivo Kuulan kappale. Mukaan saattaa mahtua myös pieni yllätys pianomusiikin virtuoosinumeroiden muodossa.

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat