Ekumeeninen rukousvaellus Kauniaisissa - tapahtuma alkaa Kauniaisten metodistikirkolta klo 18

to 14.10. kello 18.00 - 20.30
Lähetyskynttelikkö  ja palavia kynttilöitä
Kauniaisten kirkko Betlehemskyrkan (Kauniaisten metodistikirkko), Raamattuopisto, Kauniaisten kirkko

Tervetuloa ekumeeniseen rauhan rukouksen iltaan, joka toteutetaan pienen rukousvaelluksen merkeissä Kauniaisissa. Rukousvaellus alkaa klo 18 Kauniaisten metodistikirkolta (Betlehemskyrkan).

Illan aikana vietetään pieniä rukoushetkiä Kauniaisten eri kirkoissa ja vaelletaan yhdessä seuraavaan kohteeseen.

Tapahtumaa ovat toteuttamassa Kauniaisten suomalainen ja ruotsalainen ev. lut. seurakunta, Grankulla svenska metodistförsamling, Suomen Raamattuopisto ja Katolisen kirkon hiippakunnallinen lähetysseminaari.

Illan aikataulu:

Rukoushetki metodistikirkolla (Betlehemskyrkan, Yhtiöntie 33, 02700 Kauniainen) klo 18.

Rukoushetki Suomen Raamattuopistolla (Helsingintie 10, 02700 Kauniainen)
klo 18:50.

Rukoushetki isä Marco Pasinaton johdolla Villa Sykarin pihalla Raamattuopiston rukoushetken jälkeen.

Rukoushetki Kauniaisten ev. lut. kirkossa (Kavallintie 3, 02700 Kauniainen)
klo 19:45.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa yhteisen rukouksen iltaan Kauniaisiin!

Järjestäjä

Kauniaisten suomalainen ja ruotsalainen ev. lut. seurakunta, Suomen Raamattuopisto, Grankulla svenska metodistförsamling ja Katolisen kirkon hiippakunnallinen lähetysseminaari.