Hiljaisuuden retriitti Utössä

pe 24.4. kello 14.00 - ma 27.4. kello 21.00

Hiljaisuuden retriitti Utössä

Suomen eteläisin saari Utö

Mahdollisuus hiljaisuuteen ja lepoon ainutlaatuisen saaristoluonnon keskellä. Retriitti koostuu levollisista hartaushetkistä, maittavista aterioista, ulkoilusta ja oman huoneen rauhasta.

Lähtö perjantaina 24.4. klo 14 ja paluu maanantaina 27.4. n. klo 21. Matkat omalla autolla tai kimppakyydein Pärnäisten satamaan, josta neljän tunnin laivamatka yhteisaluksella. Majoittuminen yhden hengen huoneissa (wc käytävällä) n. 200 € tai hotellihuoneessa 300-400 €. Ohjaajina Anna-Kaisa Tuomi ja Eija Nurmio. Ilmoittautuminen seurakuntatoimistoon 3.2. lähtien tai kauniaisten.suom.srk@evl.fi Etusija oman seurakunnan jäsenillä, mahdollisuuksien mukaan otetaan muitakin.

Kauniaisten kirkko

Hiljaisuuden joogan ryhmä

Neljä torstai-iltaa muodostaa kokonaisuuden, jossa lempeät keholliset liikkeet ja yksinkertaiset rukoukset johdattavat hiljentymään.