Kauneimmat Joululaulut ja Myyjäiset

Kauneimmat Joululaulut ja Myyjäiset Kauniaisten kirkko

Laula kanssamme Kauneimpia joululauluja

Tunnelmallinen joulun aloitus alkaa Kauneimmista Joululauluista Kauniaisten kirkolla su 15.12. klo 16. Lauluhetken jälkeen, noin klo 17, alkavat joulumyyjäiset. Tervetuloa!

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat

Jouluyö. Teatteri Mukamaksen esitys lapsille ja lapsenmielisille.

Joulukiireiden keskellä ei useinkaan ehdi pysähtyä ennen varsinaista aattopäivää. Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta. Jouluyö kertoo Marian, Joosefin ja pienen aasin välillä vaarallisestakin matkasta Beetlehemiin. Enkelten turva ja kirkkaan tähden johdatus vievät perille jouluyön ihmeeseen. Esitys antaa aikaa rauhoittua ja oivaltaa, mikä joulussa on tärkeintä.

Kerhorakennus

Nuorten avoimet ovet

Tervetuloa tapaamaan kavereita kirkon nuorten tilaan. Voit mm. tehdä pelata, soittaa, tehdä välipalaa ja läksyjä.

Sebastoksen toimitila

Rukousta ja Raamatun lukua

Tule mukaan tutkimaan Raamattua ja rukoilemaan yhdessä!