Nuorten yö kirkolla

Kauniaisten kirkko

Nuoret viettävät yön kirkolla marraskuun viimeisenä perjantaina!

Nuorille suunnattu yö kirkolla - tapahtumassa yövytään kirkolla yhdessä aikaa viettäen. Yön aikana seikkaillaan, syödään ja hiljennytään.

Ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa 51.fi/yokirkolla

Jouluyö. Teatteri Mukamaksen esitys lapsille ja lapsenmielisille.

Joulukiireiden keskellä ei useinkaan ehdi pysähtyä ennen varsinaista aattopäivää. Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta. Jouluyö kertoo Marian, Joosefin ja pienen aasin välillä vaarallisestakin matkasta Beetlehemiin. Enkelten turva ja kirkkaan tähden johdatus vievät perille jouluyön ihmeeseen. Esitys antaa aikaa rauhoittua ja oivaltaa, mikä joulussa on tärkeintä.

Kerhorakennus

Nuorten avoimet ovet

Tervetuloa tapaamaan kavereita kirkon nuorten tilaan. Voit mm. tehdä pelata, soittaa, tehdä välipalaa ja läksyjä.

Kauniaisten kirkko

Nuorten Kauneimmat Joululaulut