Nuorten yö kirkolla

Kauniaisten kirkko

Nuoret viettävät yön kirkolla marraskuun viimeisenä perjantaina!

Nuorille suunnattu yö kirkolla - tapahtumassa yövytään kirkolla yhdessä aikaa viettäen. Yön aikana seikkaillaan, syödään ja hiljennytään.

Ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa 51.fi/yokirkolla

Takkahuone

Jesus as historical figure. English Discussion Group.

Jesus of Nazareth is a historical figure. There is no doubt about it. But he is also an object of faith and center of Christian religion. So what do we know about him through historical study and research?

Heaven and afterlife. English Discussion Group

Heaven and afterlife (gate to afterlife is hidden into the Kauniainen church, wink wink). One thing is sure as death: that we die someday. But what happens after that? Do we dissolve with our bodies? No, reply many religions.

Takkahuone

Humor. There is always reason to laugh in English Discussion Group.

Humor is almost divine aspect in human beings. It cures, amuses and sometimes it reveals truths that we are otherwise unable to see. But what is humor actually? How is it made?