Perhekerho ja Nalle-kerho

Kerhorakennus

Perhekerho on lastakotona hoitaville vanhemmille, isovanhemmille ja päivähoitajille. Yli 1-vuotiaille lapsille Nalle-kerho samaan aikaan.

Perhekerhossa vietetään aamuhetkeä salaisuusarkkua tutkien, rukoillen ja laulaen, keskustellaan päivän aiheesta ja yli 1-vuotiaat lapset viihtyvät Nalle-kerhossa lastenohjaajien kanssa.

Kokoonnumme maanantaisin klo 9.30-11.00 kirkon kerhorakennuksessa päiväkerhon tilassa, osoite Kavallintie 3.

Lapsi- ja perhetyöntekijä

Solmuja parisuhteessa -neuvoja

Jouluyö. Teatteri Mukamaksen esitys lapsille ja lapsenmielisille.

Joulukiireiden keskellä ei useinkaan ehdi pysähtyä ennen varsinaista aattopäivää. Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta. Jouluyö kertoo Marian, Joosefin ja pienen aasin välillä vaarallisestakin matkasta Beetlehemiin. Enkelten turva ja kirkkaan tähden johdatus vievät perille jouluyön ihmeeseen. Esitys antaa aikaa rauhoittua ja oivaltaa, mikä joulussa on tärkeintä.

Sebastoksen toimitila

Rukousta ja Raamatun lukua

Tule mukaan tutkimaan Raamattua ja rukoilemaan yhdessä!

Juhlasali

Hyvän tuulen ystäväkerho

Tapaa tuttuja ja tutustu uusiin ihmisiin ja virkisty. Kahvittelun lomassa voit vaihtaa kuulumisia.