Nuorten avoimet ovet

Nuorten avoimet ovet Kerhorakennus

Tervetuloa tapaamaan kavereita kirkon nuorten tilaan. Voit mm. tehdä pelata, soittaa, tehdä välipalaa ja läksyjä.

Nuorten tila on monipuolinen tila jossa voi touhuta melkein mitä vaan. Muutaman esimerkin mainitakseni. Voit ottaa lautapelin kaapista ja haastaa tuttuja ja  tuntemattomia peliin, tai ottaa osaa biljarditurnaukseen. Aulassa on myös ilmakiekko, johon ei kannata haastaa nuorisodiakonia Sonjaa. Bändikämpässä voit kokeilla rumpuja ilman, että naapuri häiriintyisi. Perustakaa kavereiden kanssa ukulele orkesteri. Tai voit tehdä ja syödä jotain välipalaa.

Ovet on auki parillisen viikon maanantaina klo 15.30. Ovet sulkeutuvat viimeistään klo 18.

Nuorisodiakoni

Virkavapaalla 9.7.2019-31.3.2020 Sijaisena toimii Mika Savolainen

Kerhorakennus

Nuorten ilta

Tervetuloa viettämään aikaa yhdessä ja pohtimaan elämän pieniä ja suuria kysmyksiä parittoman viikon torstaina klo 18.

Kerhorakennus

Nuorten avoimet ovet