Granut-messu

Kauniaisten kirkko

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 19–20. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun!

Messun jälkeen vietetään jatkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 21 saakka.

Kauniaisten kirkko

2. adventtisunnuntain messu

Kuninkaasi tulee kunniassa

Jouluyö. Teatteri Mukamaksen esitys lapsille ja lapsenmielisille.

Joulukiireiden keskellä ei useinkaan ehdi pysähtyä ennen varsinaista aattopäivää. Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta. Jouluyö kertoo Marian, Joosefin ja pienen aasin välillä vaarallisestakin matkasta Beetlehemiin. Enkelten turva ja kirkkaan tähden johdatus vievät perille jouluyön ihmeeseen. Esitys antaa aikaa rauhoittua ja oivaltaa, mikä joulussa on tärkeintä.

Kerhorakennus

Nuorten avoimet ovet

Tervetuloa tapaamaan kavereita kirkon nuorten tilaan. Voit mm. tehdä pelata, soittaa, tehdä välipalaa ja läksyjä.