Perhekerho ja Nalle-kerho

Perhekerho ja Nalle-kerho Kerhorakennus

Perhekerhoon ovat tervetulleita lasta kotona hoitavat vanhemmat, isovanhemmat ja päivähoitajat.

Kokoonnumme kolme ensimmäistä kertaa Kauniaisten kirkon kerhorakennuksessa. Siirrymme Sebastoksen kerhotilaan 23.9. alkaen tai viimeistään katutyömaan valmistuttua.

Perhekerho on arjen lepo- ja virkistyspaikka. Aamu alkaa kappelihetkellä klo 9.30 ja sen jälkeen alkaa Nalle-kerho yli 1-vuotiaille lapsille. Aikuiset voivat istahtaa yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan päivän aiheesta. Perhekerhossa keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista ja luottamuksellista.

Kerhossa tarjotaan pieni aamupala aikuisille ja lapsille.

Nalle-kerhossa lapsi voi opetella erotilanteita vanhemmasta turvallisesti pieni hetki kerrallaan.

Lapsi- ja perhetyöntekijä

Solmuja parisuhteessa -neuvoja

Kerhorakennus

Perhekerho ja Nalle-kerho

Perhekerho on lastakotona hoitaville vanhemmille, isovanhemmille ja päivähoitajille. Yli 1-vuotiaille lapsille Nalle-kerho samaan aikaan.

Kauniaisten kirkko

Lasten Kauneimmat Joululaulut

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja koko perheen voimin!

Sebastoksen toimitila

Perhekerhon ja Nalle-kerhon Puurojuhla

Perhekerhon ja Nalle-kerhon syyskausi päättyy yhteiseen Puurojuhlaan.