Tahdon laulaa

Tahdon laulaa

Yhteisvastuukonsertti

SARASTUS on kolmen ammattimuusikon muodostama yhtye, jolla on takanaan lukuisia konsertteja. Yhtye oli kiireiltään tauolla 2016-2018 ja on jälleen palannut kuvioihin.

Sarastus on saanut paljon positiivista palautetta tekemistään konserteista. Sarastuksen ohjelmisto koostuu mm. eri maiden kansanlauluista, afroamerikkalaisista spirituaaleista, keskiaikaisista ortodoksi- ja katolilaislauluista, jazzillisista Duke Ellingtonin kappaleista, balladeista, rytmillisistä kappaleista, instrumentaaleista sekä improvisoiduista äänimaisemista.

Yhtyeen instrumentaatio on mielenkiintoinen ja monipuolinen sisältäen mm. puhallinsoittimia saksofonista erilaisiin huiluihin.Saksofonistin vapaa improvisaatio luo kiinnostavia jännitteitä yhtyeen musiikkiin.

Yhtyeen cd "Sarastus" ilmestyi 2013 ja sai paljon kiitettäviä arvioita lehdistössä.

Olemme esiintyneet ympäri Suomea kymmenissä kirkoissa sekä mm. Keravan jazzfestivaaleilla ja Kalottijazzissa.

Yhtyeen korkeatasoista muusikkoutta, herkän intuitiivista yhteissoittoa, improvisaatiota sekä intensiivisiä, omaperäisiä tulkintoja kappaleista on kiitelty.

Lisää infoa löytyy yhtyeen kotisivuilta www.sarastus.weebly.com.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 e /Yhteisvastuulle

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat