Messu - perheen sunnuntai - srk 40 v. merkeissä

Messu - perheen sunnuntai - srk 40 v. merkeissä Kauniaisten kirkko

Seurakuntalaisten yhteinen messu "nelikymppiset" Kauniaisten suom. seurakunta 40 v. merkeissä kirkkokahveineen + raamattuluento

Messu toteutetaan yhdessä vapaaehtoisten vastuunkantajien, työntekijöiden ja koko juhlivan seurakunnan voimin. Messussa saarnaa seurakunnan ensimmäinen kirkkoherra Arto Laitinen ja musiikkia ovat toteuttamassa lapsisolistit, nuorten yhtye, sekä seurakunnan kirkkokuoro ja naiskuoro AccaBella. Juhlassa siunataan vakituiseen tehtäväänsä joukko työntekijöitä.

Messun päätteeksi on tarjolla synttärikahvit, joiden aikana muistellaan menneitä ja tähyillään tulevaisuuteen. Kirkon aulassa on nähtävillä vanhoja valokuvia.

Kahvittelun jälkeen on mahdollisuus viivähtää raamattuluennon innostavassa tunnelmassa seurakuntapastorimme, TT Kari Kuulan johdolla. Aihe:  "Mitä oli kristinusko 40 vuoden iässä? AD 70". Luento järj. alatakkahuoneessa klo 12 ja sen aikana on järjestetty lastenhoito päiväkerhotilassa.

Kauniaisten kirkko

Messu tuomiosunnuntaina

Kristus, kaikkeuden Herra. Ja viimeinen tuomio. Kaikkien saarnaajien painajainen. Tule kuuntelemaan, miten pastori Kari Kuula selviää tehtävästä.