Ilon ryhmä Sebastoksen toimitila

Tiistaisin klo 15-16 Sebastoksessa kokoontuva Ilon ryhmä on Kauniaisten seurakuntien ja kaupungin yhteinen mielenterveyden vertaistukiryhmä. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan Kauniaisten mielenterveysryhmään. Ryhmä on paikka johon voit tulla juomaan vaikka kahvit. Melkein joka viikko on myös jotain tekemistä, keskustelunaihetta tai tietoiskua ajankohtaisista asioista. Aina on mahdollisuus kertoa lyhyesti omia kuulumisia. Ohjelman lopussa on vapaaehtoinen hartaus enemmän tai vähemmän kaksikielisesti.