Kävele Naiselle Ammatti

Kävele Naiselle Ammatti Kauniaisten kirkko

Gallträskin ympäristö

Tule mukaan kävelemään ja tuomaan toivoa ja toimeentuloa kehitysmaiden naisille!

Kauniaisissa järjestetään 16.9.2018 Naisten Pankin tapahtuma Kävele Naiselle Ammatti.

Hyväntekeväisyystempauksessa kävelemme Gallträskin kauniissa ympäristössä ja viemme yhdessä kehitysmaiden naisten asiaa eteenpäin. Tapahtuman osallistujat voivat ostaa naiselle ammatin tai tukea asiaa haluamallaan summalla. Voit ottaa mukaan käteistä tai lahjoittaa verkossa ilmoittautumispalvelun kautta. Yhden ammatin hinta on 30 euroa, mutta jokainen euro edesauttaa köyhien naisten asiaa.

Tapahtuma alkaa Kauniaisten kirkolta klo 16. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, mukaan vain säänmukainen ulkoiluvarustus ja reipasta mieltä.

Tule mukaan kävelemään hyvän asian puolesta!

Voit lahjoittaa ammatin myös verkossa!