Kaiken kansan messu 20. sunnuntai helluntaista

Kaiken kansan messu 20. sunnuntai helluntaista Kauniaisten kirkko

Usko ja epäusko

Monikulttuurinen messu, saarna toiminnanjohtaja Juha Auvinen Medialähetys Sanansaattajista (Sansa), liturgia Anne Huoponen ja kanttorina Anna Marte. Musiikissa avustavat Shaziia ja Naveed Tabassumin Pakistanista. Messun jälkeen olet tervetullut nauttimaan yhdessä kahvia tai teetä ja voit myös tuoda yhteiseen pöytään oman kulttuurisi herkkuja. Samalla saamme kuulla toiminnanjohtaja, pastori Juha Auvisen kertovan medialähetystyöstä eri puolilla maailmaa.

Kaiken kansan messu on eri kielten ja kulttuurien kohtaamispaikka, jossa koetaan kristittyjen yhteyttä monikulttuurisessa hengessä.

We invite you to join our traditional Finnish service on Sunday  22nd October at 10 a.m. in  the church of Kauniainen!  The service will be mostly in English and in Finnish. Sermon by  Executive Director, pastor Juha Auvinen from Media Mission the Messengers. If you like, bring your own native language Bible with you. After the service, please stay for fellowship and refreshments.

Welcome! Tervetuloa!

Messu - perheen sunnuntai

Seurakuntalaisten yhteinen messu "nelikymppiset" Kauniaisten suom. seurakunta 40 v. merkeissä kirkkokahveineen + raamattuluento

Messu 21. sunnuntai helluntaista