Piispala I: Leiri 9.-16.6. 2019

Muut päivämäärät

• Rippikoulun startti-ilta kirkossa koko perheelle torstaina 31.1.klo 18.
    Ilta alkaa ripari-infolla, jossa kerrotaan tulevista riparikuvioista ja päättyy riparihartauteen.
    Tervetuloa koko perheen voimin!

• Rippikoulusunnuntain messu kirkossa koko perheelle sunnuntaina 28.4. klo 10.
    Messuun kutsutaan kaikki vuoden 2019 riparilaiset perheineen ja siellä siunataan tehtävään myös ripareiden isoset. Kirkkokahvit tarjolla messun päätteeksi. Riparilaiset jatkavat päivää klo 14 saakka kirkkosuunnistuksen merkeissä.

• Ryhmän leiri-infotapaaminen maanantaina 6.5. klo 17 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11), luvassa tärkeää infoa leirijaksosta!

• Vanhempainilta ennen leiriä maanantaina 6.5.klo 18:30 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11).

• Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus tiistaina 27.8.klo 17 Kauniaisten kirkossa.

• Kahvi- ja palautetuokio vanhemmille tiistaina 27.8.klo 18:30-19:30 kirkon alatakkahuoneessa. Työntekijät ovat tavattavissa kahvikupin äärellä. Kahvituokion aikana voi pistäytyä kertomassa palautetta leiristä ja keskustelemassa konfirmaatiosta.

• Konfirmaatio lauantaina 31.8. klo 10 Kauniaisten kirkossa.
    Konfirmoitavat nuoret tulevat paikalle jo klo 9.

Lisäksi riparin itsenäiset tehtävät

- Kaksi Granut-messua

- Yksi sunnuntain klo 10 messu

- Kolme torstain nuorten iltaa

- Puolet käynneistä ennen leirijaksoa ja puolet sen jälkeen.

Nuorten toiminnasta löydät lisätietoja nuorten sivuilta.

Riparilla viihdytään ryhmässä.
Granut-logo