Piispala III leiri: 27.7. – 3.8.2020

Muut päivämäärät

• Riparimessu kirkossa koko perheelle sunnuntaina 19.4. klo 10.
    Messuun kutsutaan vuoden 2020 riparilaiset perheineen. Isoset siunataan tehtäväänsä. Ja tietenkin kirkkokahvit. Riparilaiset jatkavat päivää klo 14 saakka kirkkosuunnistuksen merkeissä.
  • Rippikoulusunnuntain messu ja kirkkosuunnistuspäivä kirkossa sunnuntaina 28.4.klo 10-14.
    Messuun kutsutaan kaikki vuoden 2019 riparilaiset perheineen. Isoset siunataan tehtäväänsä. Ja tietysti kirkkokahvit tarjolla messun päätteeksi. Tervetuloa koko perheen voimin! Riparilaiset jatkavat päivää klo 14 saakka kirkkosuunnistuksen merkeissä.

• Ryhmän leiri-infotapaaminen keskiviikkona 7.5.klo 17 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11). Tärkeää infoa leirijaksosta!

• Vanhempainilta ennen leiriä keskiviikkona 7.5.klo 18:30 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11).

• Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus torstaina 27.8.klo 17 Kauniaisten kirkossa.

• Kahvi- ja palautetuokio vanhemmille torstaina 27.8.klo 18:30-19:30 kirkon alatakkahuoneessa. Työntekijät ovat tavattavissa kahvikupin äärellä. Kahvituokion aikana voi pistäytyä kertomassa palautetta leiristä ja keskustelemassa konfirmaatiosta.

• Konfirmaatio sunnuntaina 31.8.2018 klo 10 Kauniaisten kirkossa.
    Konfirmoitavat nuoret tulevat paikalle jo klo 9.

Lisäksi riparin itsenäiset tehtävät

- Kaksi Granut-messua

- Yksi sunnuntain klo 10 messu

- Kolme torstain nuorten iltaa

- Puolet käynneistä ennen leirijaksoa ja puolet sen jälkeen.

Nuorten toiminnasta löydät lisätietoja nuorten sivuilta.

Ripari
Granut-logo.