Piispala II: Leiri 26.6.-6.7. 2020

Muut päivämäärät

• Rippikoulun startti-ilta kirkossa koko perheelle torstaina 30.1.klo 18.
    Kerrotaan tulevista riparikuvioista. Lopuksi riparihartaus.
    Tervetuloa koko perheen voimin!

• Riparimessu kirkossa koko perheelle sunnuntaina 19.4. klo 10.
    Messuun kutsutaan vuoden 2020 riparilaiset perheineen. Isoset siunataan tehtäväänsä. Ja tietenkin kirkkokahvit. Riparilaiset jatkavat päivää klo 14 saakka kirkkosuunnistuksen merkeissä.
  • Ryhmän leiri-infotapaaminen tiistaina 5.5.klo 17 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11). Tärkeää infoa leirijaksosta!

• Vanhempainilta ennen leiriä tiistaina 5.5.klo 18:30 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11).

• Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus keskiviikkona 26.8.klo 17 Kauniaisten kirkossa.

• Kahvi- ja palautetuokio vanhemmille keskiviikkona 26.8.klo 18:30-19:30 kirkon alatakkahuoneessa. Työntekijät ovat tavattavissa kahvikupin äärellä. Kahvituokion aikana voi pistäytyä kertomassa palautetta leiristä ja keskustelemassa konfirmaatiosta.

• Konfirmaatio lauantaina 29.8.klo 13 Kauniaisten kirkossa.
    Konfirmoitavat nuoret tulevat paikalle jo klo 12.

Lisäksi riparin itsenäiset tehtävät Kauniaisten kirkolla

- Ryhmän oma Granut-messu eli nuorten kirkko to 5.3. klo 19 (huom paikka Sebastos, Kauniaistentie 11).

- Sunnuntain kirkko eli messu 22.3. klo 10-11.

- Nuortenilta ma 10.2. klo 18-20.

Jos et pääse johonkin näistä, voit korvata sen jonkin toisen ripariryhmän vastaavalla tilanteella.

Nuorten toiminnasta löydät lisätietoja nuorten sivuilta.

ripari
Granut

Lisäksi riparin itsenäiset tehtävät

- Kaksi Granut-messua

- Yksi sunnuntain klo 10 messu

- Kolme torstain nuorten iltaa

- Puolet käynneistä ennen leirijaksoa ja puolet sen jälkeen.

Nuorten toiminnasta löydät lisätietoja nuorten sivuilta.