Omaishoitajien vertaisryhmä

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tapaamaan ja keskustelemaan erilaisista teemoista. Yhdessä vaihdetaan kuulumisia sekä jaetaan ajatuksia, tunteita ja kokemuksia yhteisen elämäntilanteen tiimoilta. Yhteinen asia ja ymmärrys auttavat jaksamaan kotona. Omaishoitajien vertaisryhmä toteutetaan yhteistyössä Granin Lähiavun kanssa.

Kokoontumispaikkana on  Villa Breda, Bredantie 16.

Kysy lisää diakonissa Pirjo Luoma pirjo.luoma@evl.fi tai 050 3017028.

Omaishoitajien vertaisryhmä

Ohjelma kevät 2020 Villa Bredassa,

Kauniaisten seurakuntien ja Granin Lähiavun teema-kahvilat, Villa Bredassa,

keskiviikkoisin klo 13.00-15.00. Ilmoittautumiset Pirjo 050-3017028. Tervetuloa mukaan!

11.3. Omaishoitajan arjessa jaksaminen, kirkkoherra Ulrik Sandell.

3.6. Puistokävely ja grillijuhlat Villa Bredan terassilla

OmaisOiva-kahvila kokoontuu Villa Bredassa, Bredantie16, keskiviikkoisin klo 13.00- 15.00.

Tule kahville ja mielenkiintoisten teemojen pariin (myös Espoosta saa osallistua)!
Ilmoittautuminen viikkoa ennen ko. päivää Suville p.040 570 9780.

Ohjelma:

5.2. Kinestetiikka omaishoitajan apuna
Kinestetiikkakouluttaja Anita Tanttu kertoo ja demonstroi kinestetiikan mahdollisuuksista.Kinestetiikka on saanut laajan suosion hoito- ja avustustyössä sekä myös omaishoitajien keskuudessa.Se edistää avustettavan omien voimavarojen ylläpitämistä, toimintakykyä ja kuntoutumista. Jäykkyys, kivut, levottomuus ja hoidon vastustaminen vähenevät kinestetiikan myötä. Toimintamallia käyttämällä pystytään vähentämään avustajan fyysistä ja psyykkistä kuormittavuutta.

1.4. Mindfulness
Perustietoja mindfulnessista ja harjoituksia. Valmentaja varmistuu myöhemmin.

6.5. Lääkehoito.
Turvallisen lääkehoidon ABC sekä ajankohtaisia asioita ja vinkkejä. Kauniaisten apteekin edustaja.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Omaishoitajien retki Vivamoon 2014