Hae isoseksi!
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Kesällä (ja keväällä) 2020 Kauniaisten suomalainen seurakunta järjestää 3 rippikoulua ja 2 varhaisnuorten leiriä. Ja niihin tarvitaan juuri sinua!

Isoseksi sopii kuka tahansa. On kuitenkin tärkeää että sinulta löytyy motivaatiota, koet että osaat ohjata ryhmiä ja että olet muutoin hyvä tyyppi! Näiden lisäksi on hyvä että seurakunnan työntekijät tietävät sinut jostain :)

Hakemusten perusteella isosvalinnat ilmoitetaan 7.2. klo 12. Haluamme että jokaisella leirillä olisi erilaisia isosia, niin persoonaltaan kuin kokemukseltaan joten valinnat tehdään se huomioiden. Jokainen pääsee huikealle leirille, ja siellä on varmasti kavereita!

Voit hakea seuraaville leireille: 28.2.-1.3. Musaleiri 7-13 v., 1.-4.6. Kouluikäisten leiri 7.-13 v., 8.-15.6. Piispala 1, 29.6.-6.7. Piispala 2, 27.7.-3.8. Piispala 3

Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.