Isoskoulutus – ISKO-DISCO

Haluatko isoseksi? Tule koulutukseen!
Isoskoulutuksessa opit tärkeimmät ryhmänohjauksen taidot ja tutustut huikeaan isosporukkaan.

Isoset ovat rippikoulussa korvaamattomia apukäsiä ja fiiliksen nostattajia, joita ilman rippileireistä ei tulisi mitään. Jos olet rippikoulun käynyt ja konfirmoitu, tule mukaan isoskoulutukseen ja valmistaudu viettämään ikimuistoisia leirejä!

Isoset leirillä

Isoskoulutuksen sisältö

Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa isoskoulutus rakentuu viikonlopun mittaisesta leiristä, toimintaan osallistumisesta sekä toiminnan suunnittelemisesta ja toteutuksesta pienryhmissä.

Leiri:

Isko I: 6.-8.11.2020 , jos Jumala ja valtio sallii. Ilmoittautuminen päättynyt.

Yö kirkolla -tapahtumat:

20.-21.11.

D-isko illat:

1.10. klo 18 - 20

22.10. klo 18 - 20

3.12. klo 18 - 20

X-perit:

Harjoitellaan isosen taitoja käytännössä.

Osa isoskoulutusta on järjestää toimintaa itselle ja toisille esim. Yö kirkolla -tapahtumiin ja leirille ohjelmaa, omalle rippikouluryhmälle nuorten ilta, olla mukana suunnittelemassa seurakunnan messuja. Harjoitella turvallisesti niitä isosen taitoja, ryhmän ohjausta, itsensä ilmaisua ja jumalanpalveluselämää.

Seurakuntaan tutustuminen:

Isonen tulee edustamaan seurakuntaa, niin on hyvä jos seurakunnan toiminta on tuttua.
Joten isosen on osallistuttava vähintään kymmeneen seurakunnan tilaisuuteen tai osallistua niiden toteuttamiseen.
Nuoret makoilevat patjoilla
EIkö näytäkin rennolta meiningiltä? Tule mukaan!

Ole yhteydessä!

Kari Kuula