Isoskoulutus – ISKO-DISCO

Haluatko isoseksi? Tule koulutukseen!
Isoskoulutuksessa opit tärkeimmät ryhmänohjauksen taidot ja tutustut huikeaan isosporukkaan.

Isoset ovat rippikoulussa korvaamattomia apukäsiä ja fiiliksen nostattajia, joita ilman rippileireistä ei tulisi mitään. Jos olet rippikoulun käynyt ja konfirmoitu, tule mukaan isoskoulutukseen ja valmistaudu viettämään ikimuistoisia leirejä!

Kevään ja kesän 2021 isoseksi voi hakea tästä.

Isoset leirillä

Isoskoulutuksen sisältö

Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa isoskoulutus rakentuu viikonlopun mittaisesta leiristä, toimintaan osallistumisesta sekä toiminnan suunnittelemisesta ja toteutuksesta pienryhmissä.

Yö kirkolla -tapahtumat:

12.-13.3.2021 Peruttu rajoitusten vuoksi

Yö Nuuksiossa:

7.-8.5.2021

D-isko illat:

klo 18.00 Kirkolla, jossain tilassa tai sitten Zoomissa. Lisätietoja työntekijöiltä.

18.3.2021

8.4.2021

6.5.2021

X-perit:

Harjoitellaan isosen taitoja käytännössä.

Osa isoskoulutusta on järjestää toimintaa itselle ja toisille esim. Yö kirkolla -tapahtumiin ja leirille ohjelmaa, omalle rippikouluryhmälle nuorten ilta, olla mukana suunnittelemassa seurakunnan messuja. Harjoitella turvallisesti niitä isosen taitoja, ryhmän ohjausta, itsensä ilmaisua ja jumalanpalveluselämää.

Seurakuntaan tutustuminen:

Isonen tulee edustamaan seurakuntaa, niin on hyvä jos seurakunnan toiminta on tuttua.
Joten isosen on osallistuttava vähintään kymmeneen seurakunnan tilaisuuteen tai osallistua niiden toteuttamiseen.
Nuoret makoilevat patjoilla
EIkö näytäkin rennolta meiningiltä? Tule mukaan!

Ole yhteydessä!

Kari Kuula