Isoskoulutus – ISKO-DISCO

Haluatko isoseksi? Tule koulutukseen!
Isoskoulutuksessa opit tärkeimmät ryhmänohjauksen taidot ja tutustut huikeaan isosporukkaan.

Isoset ovat rippikoulussa korvaamattomia apukäsiä ja fiiliksen nostattajia, joita ilman rippileireistä ei tulisi mitään. Jos olet rippikoulun käynyt ja konfirmoitu, tule mukaan isoskoulutukseen ja valmistaudu viettämään ikimuistoisia leirejä!

Isoset leirillä

Isoskoulutuksen sisältö

Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa isoskoulutus rakentuu kolmesta viikonlopun mittaisesta iskoleiristä, yhteiseen viikkotoimintaan osallistumisesta sekä toiminnan suunnittelemisesta ja toteutuksesta pienryhmissä.

Leirit:

Isko I: 21.-23.9.2018 Riuttarannassa.

Isko II: 18.-20.1.2019 Riuttaranassa.

Isko III: 12.-14.4.2019 Riuttarannassa.

X-perit:

Harjoitellaan isosen taitoja käytännössä.

Messu x-per: Seurakunnan yhteisessä juhlassa, eli messussa avustaminen. Lisätietoja Mimosalta ja Karilta.

Granut-messu xper: Kerran kuussa järjestettävän nuorten iltamessun suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä.

Experiment: Experiment-nuorten illan suunnittelu ja toteuttaminen. Lisätietoja Sonjalta

Seurakuntaan tutustuminen:

Isonen tulee edustamaan seurakuntaa, niin on hyvä jos seurakunnan toiminta on tuttua.
Joten isosen on osallistuttava vähintään kymmeneen seurakunnan tilaisuuteen tai osallistua niiden toteuttamiseen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Nuoret makoilevat patjoilla