Nuoret – Granut

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät myös Facebookista sivulta Granut. Tervetuloa mukaan!

Kesä 2019.

Nuoli osoittaa nuorisotilan sisäänkäynnin.
Nuorisotilan sisäänkäynti keltaisen nuolen alla.

Nuorten illat

Nuorten iltoja vietetään noin joka toinen torstai klo 18-21. Illoissa on erilaista ohjelmaa, yhdessä oloa ja yhdessä valmistettua iltapalaa.

Katso ohjelma kalenterista.

Tule tutustumaan ja viettämään aikaa yhdessä!

Kesä 2019

Kesällä 2019 kesän nuorten iltoja on kesäkuussa maanantaina 17.6 ja 24.6. Heinäkuussa kesästä nautimme tiistaina 9.7 ja 16.7. sekä torstaina 25.7. Elokuussa valmistaudumme arkeen tiistaina 6.8.

Ohjelmassa on nauttia kesästä ja yhdessä olosta! Sään salliessa grillataan ja paistetaan lettuja. Lyhyt hiljentyminen illan aikana.

Ystävyyden ikoni
Ilmoittautuminen Isko-leirille 21.-23.9. Karille!

Granut-messu

Tule mukaan vietämään rentoa ja kevyttä hiljentymisen hetkeä kerran kuussa. Ota myös kaverisi mukaan!

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 19–20. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään jatkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 21 saakka.

Seuraavat Granut-messut:

2.5.2019 kirkossa

Isoskoulutus

Isoskoulutus (tuttavallisemmin ISKO-DISCO) kutsuu sinut mukaan riparin jälkeen! Tule mukaan oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja hae leireille isoseksi.

Ilmoittaudu Isko-Discoon tästä.

Seurakunnan nuorisotiimi.
Nuorisotiimi toivottaa sinut tervetulleeksi!

Rippikoulu

Lähde mukaan rippikouluun! Puolen vuoden matkalla voit oppia paljon kristinuskosta, Raamatusta, maailmasta ja itsestäsi. Voit myös löytää elinikäisiä ystäviä.