Nuoret – Granut

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Kirkkonmäki asematien puolelta. Nuoli osoittaa nuorisotilan sisäänkäynnin.
Nuorisotilan sisäänkäynti keltaisen nuolen alla.

Nuorten illat

Nuorten iltoja vietetään lukukaudella lähes joka torstai klo 16-18. Illoissa on erilaista ohjelmaa, yhdessä oloa ja yhdessä valmistettua välipalaa.  Kaikki illat ovat avoimia ja ei vaadi sitoutumista toimintaan.

Leiri (PERUTTU)

Isoskoulutus leiri la 15.- su 16.1.2022 Riuttarannassa. Leirillä tutustutaan isosen tehtäviin ja opetellaan mm. ryhmänohjausta, pienryhmänohjausta, hartauksein pitämistä ja paneudutaan jumalanpalveluskaavaan, että isosena osaat ohjata leirijumiksen suunnittelua. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Yö kirkolla -tapahtumat

Kevään yö kirkolla -tapahtuma 18.-19.3.2022

Tule tutustumaan ja viettämään aikaa yhdessä!

Granut-logo

Granut-messu

Vuonna 2022 ei ole Granut -messuja.

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 17–18. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään etkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 16 alkaen. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sonja, Tiro ja Kari
Nuorisotiimi toivottaa sinut tervetulleeksi!