Nuoret – Granut

KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Kirkkonmäki asematien puolelta. Nuoli osoittaa nuorisotilan sisäänkäynnin.
Nuorisotilan sisäänkäynti keltaisen nuolen alla.

Nuorten illat

Kesän 2020 nuorten illat peruttu olemattoman osaanottaja määrän vuoksi.

Nuorten iltoja vietetään lukukaudella noin joka toinen torstai klo 18-20. Illoissa on erilaista ohjelmaa, yhdessä oloa ja yhdessä valmistettua iltapalaa.  Kaikki illat ovat avoimia ja ei vaadi sitoutumista toimintaan. Katso ohjelma kalenterista.

Kauden 2020 - 2021 pyörivät teemat:

• Nuisku, eli tutustutaan erilaisiin ihmisuhdetaitoihin. (Jos sitoudut käymään kurssin kokonaisuudessaan, tulet saamaan kurssista todistuksen.)
  • Iskoilta on meidän tuttu isoskoulutus. (Isko-discoon sitoutumalla pätevöidyt isosen ja kerhonohjaajan tehtäviin seurakunnissa.)
  • Helmi-illat, joissa tutustutaan Lönnebon rukoushelmiin.
  • sekä ajankohtaiset teemat.

Jokaisen teeman mukainen ilta kerran kuukaudessa ja kaikki illat todellakin ovat avoimia ja sopivat kaikille ilman sitoutumista esim. kurssin käymiseen.

Tule tutustumaan ja viettämään aikaa yhdessä!

Granut-logo

Granut-messu

Tule mukaan vietämään rentoa ja kevyttä hiljentymisen hetkeä kerran kuussa. Ota myös kaverisi mukaan!

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 18–19. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään jatkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 20 saakka.

Seuraavat Granut-messut:

17.9. Nuorten tilassa

19.11. Nuorten tilassa.

Isoskoulutus

Isoskoulutus (tuttavallisemmin ISKO-DISCO) kutsuu sinut mukaan riparin jälkeen! Tule mukaan oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja hae leireille isoseksi.

Koulutus alkaa syksyllä!

Syksyllä nuorten leiri 6.-8.11.2020. Leiri on pakollinen osa koulutusta.

Yö kirkolla 21.-22.8.2020

Aloitetaan syyskausi tutustumalla kunnolla. Yön aikana tutustutaan toisiimme ja kirkkoon sekä muihin seurakunnan rakennuksiin.

Lisätietoja Karilta ja Tirolta.

Seurakunnan nuorisotiimi.
Nuorisotiimi toivottaa sinut tervetulleeksi!