Nuoret – Granut

KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Kirkkonmäki asematien puolelta. Nuoli osoittaa nuorisotilan sisäänkäynnin.
Nuorisotilan sisäänkäynti keltaisen nuolen alla.

Nuorten illat

Nuorten iltoja vietetään lukukaudella lähes joka torstai klo 16-18. Illoissa on erilaista ohjelmaa, yhdessä oloa ja yhdessä valmistettua välipalaa.  Kaikki illat ovat avoimia ja ei vaadi sitoutumista toimintaan.

Leiri

Nuorten leiri 8.-10.10. Leirikeskus Räfsössä, Porkkalan saaristossa. Ohjelmassa on yhteistä tekemistä, ruokailuja, saunomista ja omaa-aikaa. Ohjelmaa suunnitellaan ja tehdään yhdessä. Lähtö pe 8.10. klo 18 ja paluu su 10.10. klo 14.30.
Lisätietoja: Sonjalta. Ilmoittauminen tästä linkistä.

Nuorten leiri 14/15.-16.1.2022 Riuttarannassa. Lisätietoja marraskuussa.

Yö kirkolla -tapahtumat

Syksyn yö kirkolla- tapahtumat
10.-11.9. Ilmoittaudu tästä linkistä.
12.-13.11.

Tule tutustumaan ja viettämään aikaa yhdessä!

Granut-logo

Granut-messu

Tule mukaan vietämään rentoa ja kevyttä hiljentymisen hetkeä kerran kuussa. Ota myös kaverisi mukaan!

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 17–18. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään etkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 16 alkaen. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Isoskoulutus

Isoskoulutus (tuttavallisemmin ISKO-DISCO) kutsuu sinut mukaan riparin jälkeen! Tule mukaan oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja hae leireille isoseksi.

Koulutukseen kuuluu Leiri, 3 Yö kirkolla -tapahtumaa ja käynti 7 nuorten illassa huhtikuun loppuun mennessä.

Yö kirkolla 10.-11.9. klo 19 ja 12.-13.11. klo 19.

Leiri 8.-10.10.2021

Kevään päivämäärät tulossa syyskuussa.

Seurakunnan nuorisotiimi.
Nuorisotiimi toivottaa sinut tervetulleeksi!