Nuoret – Granut

KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Toistaiseksi seurakunnan kokoava toiminta on peruttu koronaepidemian vuoksi. Jumalanpalvelukset järjestetään ja kirkolliset toimitukset toimitetaan, mutta kerhot, piirit, kuorot ja muut tapahtuvat ovat toistaiseksi tauolla.

Hengailu, yhdessä oleminen, rukous ja messu voivat kaikki kuulua nuoren elämään.
Nuorten illoissa, raamiksissa ja leireillä tapaa kavereita, sekä tutustuu uusiin ihmisiin ja ajatuksiin.

Tutustu näiden sivujen kautta nuorten toimintaan! Järjestämme säännöllistä nuorten ohjelmaa, isoskoulutusta, koulupäivystystä, leirejä ja retkiä sekä tietysti rippikoulun. Meidät löydät Instagramista @granutnuoret. Tervetuloa mukaan!

Kirkkonmäki asematien puolelta. Nuoli osoittaa nuorisotilan sisäänkäynnin.
Nuorisotilan sisäänkäynti keltaisen nuolen alla.

Nuorten illat

Nuorten iltoja vietetään noin joka toinen torstai klo 18-21. Illoissa on erilaista ohjelmaa, yhdessä oloa ja yhdessä valmistettua iltapalaa.

Katso ohjelma kalenterista.

Tule tutustumaan ja viettämään aikaa yhdessä!

Granut-logo

Granut-messu

Tule mukaan vietämään rentoa ja kevyttä hiljentymisen hetkeä kerran kuussa. Ota myös kaverisi mukaan!

Granut-messut ovat rentoja ja tunnelmallisia hiljentymisen hetkiä keskellä arjen melskettä ja kiirettä.

Granut-messu on nuorille suunnattu iltamessu, jota vietetään kerran kuussa nuorten illan paikalla klo 19–20. Messussa lauletaan yhdessä nuortenveisuja ja virsiä, joita säestää nuorista soittajista koottu messubändi. Suuri osa messuista on nuorten itse suunnittelemia ja voit myös itsekin tulla mukaan suunnitteluun! Ota yhteyttä jos haluat avustaa messun valmistelussa ja toteutuksessa.

Messun jälkeen vietetään jatkoja nuorten tiloissa vapaasti hengaillen ja iltapalaa syöden klo 21 saakka.

Seuraavat Granut-messut:

Kun poikkeustila päättyy.

Isoskoulutus

Isoskoulutus (tuttavallisemmin ISKO-DISCO) kutsuu sinut mukaan riparin jälkeen! Tule mukaan oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja hae leireille isoseksi.

Ilmoittaudu Isko-Discoon tästä.

Isko-leiri @Nuottakoto 27.-29.3. Ilmoittautuminen pe 20.3. mennessä tästä:

Seurakunnan nuorisotiimi.
Nuorisotiimi toivottaa sinut tervetulleeksi!