Sururyhmä tukee surun keskellä

Sururyhmä on paikka, jossa saa puhua omasta surusta. Siellä on tilaa ilmaista erilaisi suruun liittyviä tunteita. Parhaimmillaan ryhmä tarjoaa kokemuksen kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta. Yleensä jakaminen auttaa ja vie eteenpäivn surun tiellä.

Seurakunnassa kokoontuu vuosittain sururyhmä, mikäli kiinnostusta on riittävästi (vähintään 3 osallistujaa). Ryhmä käynnistyy lokakuussa 2021 ja kokoontuu syksyn aikana 4 kertaa. Lisätietoja ryhmästä antaa diakonissa Pirjo Luoma ja Anna-Kaisa Tuomi.

Ilmoittautumiset seurakuntatoimisoon p. 050-5009000 tai kauniaisten.suom.srk.@evl.fi

Keskusteluapua

Voit saada keskusteluapua elämän kriisitilanteissa, surussa sekä hengellistä tukea ja ohjausta seurakunnan papeilta ja diakoniatyöntekijöiltä. Tapaaminen voi olla kertaluonteinen tai jatkua useamman kerran. Pappien ja diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kuva Lea Tuovinen
Tukena surussa