KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Toistaiseksi seurakunnan kokoava toiminta on peruttu koronaepidemian vuoksi. Jumalanpalvelukset järjestetään ja kirkolliset toimitukset toimitetaan, mutta kerhot, piirit, kuorot ja muut tapahtuvat ovat toistaiseksi tauolla.

Ilon ryhmä - Mielenterveysryhmä

Kun mieli järkkyy ja sairastut, jää helposti yksin ja ystävyyssuhteet voivat jäädä hoitamatta, mitään ei jaksa ja mikään ei innosta. Toivomme tarjoavamme turvallisen paikan, johon voi tulla keskustelemaan ja saamaan vertaistukea, kun on vaikeaa.

Kauniaisten seurakuntien ja Kauniaisten kaupungin mielenterveysryhmä, Ilon ryhmä, kokoontuu tiistaisin klo 15-16 Sebastoksen toimitilassa osoitteessa Kauniaistentie 11.

Ryhmässä on tällä hetkellä mukana seurakuntien diakoniatyöntekijöitä ja toiminnan ohjaaja sekä noin kymmenen mukavaa ryhmän jäsentä.

Tervetuloa mukaan!

Mielenterveysryhmä